Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Kika in i mitt kreativa space!

Hej och hå! Det första och viktigaste rummet har blivit klart i lilla huset här i Örebro - nämligen mitt kontor! Jag måste ju kunna jobba! Och gudars vad nöjd jag blev också!

Bordet och skåpen står på precis samma sätt som i kontoret jag hade i Nacka (är det inte lite kul att båda rummen varit nästan exakt lika breda?), men ändå blev resultatet så olika:

Det bästa med det här rummet är att det har en sån mysig vibe. Det sluttande taket gör det intimt, fönstret gör det vackert och grannens hus utanför är som den finaste av tavlor.

Det är så fint också att i princip all dekor här inne är second hand numera. Eller jäkligt gammalt. Den där minibyrån fick jag t.ex. till mitt rum när jag gick i åttan. För arton år sedan. Lite roligt att den fortfarande säljs på IKEA. Den målades lila då, men jag målade över den med vitt 2013.

Ja, jag älskar verkligen mitt kontor! Precis som jag gjorde i förra lägenheten. Och i lillhuset innan det. Det är något speciellt med ens kreativa space. Det sprider en sån härlig pysselkänsla.

Vill ni se mig fixa, så finns det en hel film på Youtube från det här rummet:

10 comments on “Kika in i mitt kreativa space!”

  1. Så mysigt det ser ut! Ditt förra kontor inspirerade faktiskt mig till att ändra om i mitt lilla hemmakontor. Bytte ut mitt mörka skrivbord till ett vitt vilket gjorde sån enorm skillnad! Ska spana in videon lite senare ikväll 🙂 Ville mest säga tack för inspirationen!! 🙂 <3

  2. Väldigt snyggt och fräscht! Jag undrar vad du hade för konsoler och hyllplan i förra kontoret?

  3. Så fint och fräscht ditt kontor är! Blir inspirerad att göra liknande!
    Vad hade du för hyllplan och konsoler i förra kontoret?

    1. Tack!! 😀 De är från närmaste byggaffär - tror det var Byggmax 🙂 Hyllplanen var obehandlade furuskivor, som jag betsade vita 🙂