Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Årstidskalendern IS OUT!!!

Min Art Calendar upphängd med klämma.

Ooooh waaaah! Det har varit en lång process det här med att ta fram min shop och att skapa produkten med allt vad det innebär:

Testa sig fram med olika storlekar, layouter och papper. Testprinta. Göra om, göra rätt. Fundera över paketering och emballage. Hur den ska hängas upp. Fotografera och redigera produktbilder. Räkna på pris för materialet jag använder (papper, bläck, paketering mm) och tiden det tar att skriva ut, sätta ihop kalendern och hantera ordrar. Med mera.

Men det har varit så fantastiskt roligt och nu är den ute! Min Årstidskalender!
Det här är ett riktigt hantverk mina vänner:

Min Art Calendar upphängd med gammaldags klädnypa på ett armeringsnät.
Klädnypor från Designtorget och Armeringsnät från närmaste bygghandel.

Historien bakom projektet

I slutet på september 2018 tog jag den allra första bilden. Sedan blev det av en slump en bild i månaden, september, oktober och november... innan jag insåg vad jag faktiskt höll på med. Ett årstidsprojekt!

Som ni så fint har varit delaktiga i och hejat på! Hade det inte varit för ert engagemang och hur glada ni blev över att se bilderna, så vet jag inte om jag hade lyckats slutföra det. För det krävs ändå en del av en ibland - att fullfölja.

Här kan du se alla bilder från Årstidsprojektet.

Min Art Calendar på en Clipboard (Lagerhaus)

Tanken med kalendern

Sen stannade det inte bara vid några fotografier varje månad, utan jag fick förslaget att göra en kalender. Jag visste direkt att jag inte ville göra en slit-och-släng-väggalmanacka som man klottrar fult i. Utan jag ville göra en Konst-kalender. Ett hantverk. En sån som man har framme för att bli inspirerad - precis som en vacker tavla.

Jag ville dock inte att glädjen över bilderna skulle ta slut efter ett år, så därför har jag designat den så att det går att skära ut bilderna efter 2020 är slut - och hänga upp på anslagstavlan eller använda som vykort! Bra va?!

Mer info finns i min NYA SHOP! WOHO! 😀 😀

7 comments on “Årstidskalendern IS OUT!!!”

  1. Det är så sjukt coolt att se samma plats på olika årstider! Får såå lust att göra samma här hemma ?

  2. Jättefint Elin, bra shop och jag hoppas du får sälja massor. Du är inte bara kreativ i fotandet utan man ser och ja många av oss vet att du även lagt ner tid på hur du ska packa varorna så ja hela konceptet känns gediget och kreativt.
    Kvalité helt enkelt:-)