Vårskriket

Kan jag fråga en grej? Hur är kvaliten på bilderna i det här inlägget?

På min laptop är det skarpt, men på min stationära så är framför allt den övre bilden gräsligt oskarp. Undrar om det är mitt nät… eller det faktum att jag inte har en retina-skärm här? Hur ser ni?

TILLÄGG: Hittade felet! puuuh!! Nu är bilderna skarpa haha!

De här bilderna tog jag iaf i morse. Och det var först när jag var ute och tog de här bilderna som jag insåg hur länge sen det var som jag var ute och skapade något bara för att jag kände för det och för att jag blev inspirerad av något. Jag har liksom inte haft tid och det är hemskt. Det känns som att jag varit nära på att missa hela underbara våren!

Jag hade egentligen inte alls tid idag heller, men jag insåg att jag behövde prioritera mig själv för att kunna fortsätta vara effektiv och göra ett grymt jobb. Så jag drog på mig klänningen och sprang ut.

Det här trädet (skäms lite, men vet inte om det är ett körsbärsträd eller äppelträd – mamma, hjälp? haha) står precis vid vår parkering och intill en busshållplats. Så jag passerar där i princip varje dag. Och varje dag har jag tänkt på hur otroligt vackert det är.

Så idag gav jag mig ut och struntade i att det passerar hemskt mycket människor. Försökte att fokusera på mitt fotograferande och inte titta på någonting annat än kameran. Det funkade. Jag fick till några avslappnade bilder. Och några ”åh nej, någon tittar på mig, vad ska jag göra”-bilder. Hehe.

Så glad!

Sånt här mår jag bra av. Att springa runt i grönskan i vadlånga klänningar. Ju längre dagarna går, desto mer längtar jag efter en egen trädgård. Med minst en syrénbuske, en hägg och ett äppelträd.

Det är mitt nästa stora mål i livet <3

38 responses to “Vårskriket

 1. Ååh vilka drömmiga bilder! Ser skarpa ut för mig iaf (tittar på en iPad) speciellt den andra bilden på dig är helt underbar!👏🏻😃

 2. För mig så är den första bilden väldigt oskarp. Jag har inte heller retina-skärm men brukar aldrig få oskarpa bilder på det viset ändå. Framför allt så är du väldigt oskarp/suddig/pixlig. De andra två bilderna ser mer skarpa ut. Älskar dock första bilden ändå!

 3. Så mysiga bilder! Den första är väldigt oskarp för mig, ser typ lite pixlig ut (har laptop) men de andra är skarpa!

 4. Jag sitter med stationär PC och för mig är den översta bilden väldigt oskarp! Väldigt fina bilder dock <3

 5. Fin stämning i bilderna. Och jag gillar din trädlista. 🙂 Tror du skulle kunna gilla magnolia med, de är lite magiska med jätteblommor på bar kvist.

 6. Så himla fina bilder. Skönt att du bara kunde gå ut och fota för att du blev inspirerad, den typ av fotografering är min favorit!
  Kram 🙂

 7. Den översta, med mycket trädkrona och helfigur, ser ut att vara väldigt hårt komprimerad ut. Filtekniskt inte så snygga artefakter.
  Eller att Bloggverktygen skalar om bilderna någon procent större eller mindre, testade att högerklicka och öpna bilderna i egen tab och då är de lite större respektive mindre än storleken de visas i min browser.

 8. Sitter på laptop med retina-skärm och det ser skarpt ut för mig! Himla konstigt alltså. Älskar tredje bilden framförallt, så fin!!

 9. Tittar på en dator utan retinaskärm, bilden nr 1 är ganska så oskarp. Sedan blir det bättre. Annars magiska bilder.

 10. Fantastiska bilder, gillar känslan i dom 🙂
  Dock är första bilden framför allt väldigt oskarp på min skärm (stationär)
  Och jag tror det är äppelträd 😉

 11. Första bilden är sjukt oskarp på min laptop(lenovo) men i övrigt ser det bra ut! Härliga bilder 😀

 12. Första bilden ser bra ut i mobil, men kass på dator (stationär) tycker gräset och nedre delen av klänningen ser skarp ut men i höjd med de vita blommorna blir trädet och du väldigt oskarp.

 13. Tala om att få näst intill ståpäls av fenomenet sammanträffande!
  Jag satt invid ett halvöppet fönster och kollade på din blogg då
  jag tycker mig känna igen dina föräldrars röster. Jag tittar ut och
  plötsligt finns en Elin på skärmen och en Elin på gågatan utanför!
  /Inger i 12-an

  PS Fantastiskt fina bilder!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.