Jag är ny krönikör i Kamera & Bild!

23

 

Kolla! Jag är ny krönikör i fototidningen Kamera&Bild och kommer från och med nu att skriva krönikor i vartannat nummer! Hur kul?!

Jag har ju en undangömd dröm om att skriva. När jag var 15 år så började tankarna virvla om att jag ville skriva en fantasy-roman. Det kommer det nog inte bli något med, men jag måste ju ändå säga att bloggande och att skriva krönikor är liiiite på spåret i alla fall?? Min dröm är att skriva en inspirerande instruktionsbok i ett numera hemligt ämne (men det rör foto). Ska bara bli rik, så att jag kan finansiera processen först hehe.

Är i ett väldigt bra flow just nu, så det känner jag såklart att jag fixar!

Eller är instruktinosböcker utdött?

Köper ni sånt eller föredrar ni nätet?

Jag har haft ett par år där jag inte köpt en enda bok, men nu börjar suget komma tillbaka igen. Jag tror det är för att viljan att koppla ned är starkare nu. Jag vill inte sitta vid datorn hela tiden längre. Och jag värdesätter en riktigt snygg instruktionsbok, som står i hyllan som ett vackert inredningsobjekt och utstrålar en sån charm att jag inte vill något annat än att sträcka mig efter den och bläddra genom den.

Borde jag köra?

 

23 responses to “Jag är ny krönikör i Kamera & Bild!

 1. Å vad kul! Grattis till krönikörsjobbet! 😀
  Svårt det där med böcker. Jag gillar fina fackböcker mycket, men har sällan råd med dem. Men gillar skarpt att man har allt samlat, och att någon arrangerat saker och ting i en tänkt och logisk ordning. Och att man slipper vara uppkopplad med, som du redan påpekat.

 2. Stor grattis till krönikörjobbet! Krönikor är riktigt roligt att skriva eftersom det är en så bred genre. Och angående boken: kör för fan! Yolo(, som ungdomarna inte längre säger för det är SJUKT UTE FAKTISKT)!!!

 3. Hurra, vad roligt med krönikörjobbet! Jag är sån som gärna köper böcker (att jag ibland är lite dålig på att läsa dem är en annan sak, haha!) så jag säger kör! Skärmar och sånt i all ära, men en pappersbok slår ändå det mesta. 🙂

 4. Ja jag skrev det på FB men även här nu, så att jag upprepar mig men ja det är nog dax att börja prenumerera på tidningen nu:)
  Superkul och givetvis grattis:)

  Klart du ska skriva en instruktionsbok, du kan ju testa crowdfunding tex, jag skulle sponsra dig i alla fall:)

 5. En instruktionsbok kring redigering hade varit önskvärt! Tror jag du hade skrivit riktigt bra :))

 6. Ah men attans va roligt! Stort GRATTIS 😀 Väl förtjänt!

  En instruktions/inspirations-bok låter jättenajs. Jag känner som du att det är allt oftare som man vill koppla ner och ha tillgång till bra analoga inspirationskällor är ju inte alltid så lätt.

  Go for it! 😀

 7. Grattis Elin 📷💥💗 Så glad för din skull ❤💜 Jag tycker att du skall göra det💜❤

 8. JAAAA, kör!!! En instruktionsbok vore grymt, speciellt av dig. Med det estetiska tänkandet och göra en instruktionsbok rolig och inte bara ”a pain in the as” att läsa som det ibland kan vara hehe

 9. En instruktionsbok skulle va så roligt! Jag köper gärna böcker när det är facklitteratur, instruktionsböcker och kokböcker. Speciellt om dom har en fin framsida så dom även kan stå framme som en inredningsdetalj som speglar ens personlighet.

  Men också så klart för att har man lite inspirationsbrist så brukar den ofta vakna till liv om man bläddrar i en passande bok 😀

 10. Wow! Vad häftigt!!

  Stort grattis! Då får man börja köpa Kamera&Bild för att läsa vad du skriver också då :)))

  Ha det bäst och igen ett stort grattis!

 11. Man behöver inte vara rik för att skriva. 🙂 bara ha viljan att avsätta en del av sin fritid till det. Hittar du ett förlag som är intresserade kan du få den antagen innan du ens skriver den, till skillnad från skönlitteratur. Då kostar det heller inget att ge ut den. Annars finns alltid print on demand, så behöver man inte ligga ute med en massa pengar för tryck osv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.