Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Min Midsommar

Hej hej hallå!

Jag vet att jag är off här inne på bloggen. Det är lite trötthet, blandat med prestationsångest, blandat med press och ja.... lite sånt där. Jag försöker som vanligt "figure it out". Det är inte alltid så lätt att blogga faktiskt. Speciellt inte när man är en sån överkännande människa som jag. Men det löser sig. Jag är glad för er som finns här och tålmodigt låter mig uppdatera när det fungerar för mig. Det betyder mycket! <3

En helt magiskt midsommar är i alla fall förbi och jag tänkte att jag skulle ta er med på en liten tur i bloggform:

Hela sagogänget: Micke & Lovisa, Filip, Magnus & Therese. Och så jag förstås.

Vi firade Midsommar på Västkusten i år - tillsammans med vårt härliga Sagogäng! Som jag alltid är så tacksam över att jag har, för att jag alltid önskat mig ett gäng att hänga med. Men det var svårt under uppväxten, när alla skulle leka två.

Nu är vi i alla fall sex personer. Allt började med tre flickor som ville leka medeltid och slutade med att pojkvännerna drogs med. Så kul att vi alla trivs så bra tillsammans! <3

Såhär såg vi ut, jag och Filip. Innan han kom på sig och sparkade av sig skorna. Han har semester nu, så vi lever barfota mot soliga gräsmattor.

Hur som helst.. vi började midsommaraftonen med en lunch på baksidan av det stora, vackra gula huset och sedan satte vi oss ned på förstukvisten och började binda kransar.

Det var blommor på huvudet, blommor inne och blommor över hela trädgården. Älskade juni, hur vackert kan det bli?!

Huset vi hängde i tillhör en i gängets föräldrar. Sån himla magiskt plats?! Jag sprang runt där i trädgården och drömde om att en dag få äga ett sådant hus, med tillhörande gulliga uthus och en tokvild trädgård. Wow.

Vill ni se vad mer vi hittade på under Midsommar, så filmade jag en vlog! Vi lyssnade på mycket 30- och 40-talsmusik under dagen, så vloggen fick samma tema - vad tycker ni?

Tack alla inblandade för en magisk midsommar och tack till er fina människor som fortfarande kikar in här, trots att jag inte varit på topp <3

16 comments on “Min Midsommar”

  1. Vilken drömmig midsommar! ❤️ Mycket mer idyllisk än min som spenderades inomhus i skydd från regnet..

  2. Man kan inte vara på topp jämt, men så roligt när andan väl faller på! 😀 Ska kika på vloggen lite senare, men den verkar tokmysig. 😀 Himla fina bilder iaf, ser ut som en riktigt sagolik midsommar 😀

  3. Mycket bättre att du sparar bloggandet till du känner för det och inte är stressad över det. Det blir så mycket mer genuint 🙂 Folk har förståelse.

  4. Det är så värt att vänta när man får sådana här inlägg <3 Vilka underbara bilder och vilken sommarkänsla de utstrålar!

  5. DRÖM! Så fina bilder Elin <3 och vad glad jag blev att du har uppdaterat bloggen 🙂 det är värt all väntan på inlägg när du publicerar sådana här inlägg!

    Stor kram!

  6. Men herremingud hur kan jag har missat din midsommarvlogg. Alltså den gjorde min dag. Så jäkla underbar och vilken härlig känsla i den ? Älskar "tankebubblan" du la in till Filip ??

    1. hahaha!! Lätt hänt med allt som postas online varje dag! 😀 😀 Kan säga att jag hade väldigt kul när jag redigerade den också haha ;D