Rädd för att ”klottra till det”

4

 

Det har hänt en del i ”matdelen”, sedan sist. När vi höll på och flyttade in så hade jag en stark vision kring hur det skulle se ut. Men det var inte så lätt att få till det, som jag hade tänkt mig. När jag tittar på bilderna från september så känner jag bara att det blev för ”stelt”. Det är någonting med hur jag satte upp tavlorna, som bara blev för ”korrekt” haha. Slarv-snyggt är ju det bästa som finns.

Känner mig mycket nöjdare nu, efter att ha ställt in en sak i taget. Jag har nämligen varit så himla rädd för att det ska bli för mycket. För plottrigt. Så jag har tagit det väldigt lugnt. Först var jag tvungen att vänja mig vid att överhuvudtaget ha någonting på väggarna. Körde en väldigt basic färgskala (beige-svart-vit). Några enstaka dekorationer.

Nu, snart ett år efter inflytten, så har jag täckt hela väggen, fått in lite grönt och rätt mycket detaljer. En härlig blandning av second hand-fynd och några nyheter. GILLAR!

 

 

 

 

Nu är matdelen ”klar”. Vardagsrummet är mitt favoritrum. Kontoret favoritrum nummer två. Nu är det bara hallen och sovrummet som behöver jobbas lite på. Hallen behöver en ordentlig genomkörare, eftersom det bara är ett rum som ”blivit som det blivit”. Jag har inte haft någon tanke där överhuvudtaget, så det är klart det är mer eller mindre kaos.. hehe.

Sovrummet är najs, men jag har kommit fram till att jag vill måla hela sovrummet i den här underbara, blågröna färgen. Gillar nämligen inte fondväggar… kom jag på… typ dagen efter det att fondväggen var klar. Nåja, jag var för feg för att måla hela rummet på en gång ändå! 😉

 

4 responses to “Rädd för att ”klottra till det”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.