Bildbomb från min födelsedagsfest

Det här inlägget innehåller gåvor från MyPerfectDay.se. Jag har alltså inte fått betalt för det här inlägget, utan jag delar för att deras festdekorationer är bland de mest magiska jag sett! 🙂

Klänning från Nelly.com (slutsåld redan…)

 

Vilken heeelt fantastisk kväll det blev i lördags, när vi firade att jag precis fyllt 30! Jag ordnade en trädgårdsfest hemma hos mina föräldrar i Skara, dit jag bjöd in alla mina närmsta vänner. Så himla magisk känsla att ha alla (som hade möjlighet att resa över halva Sverige för att joina mig denna kväll) runt bordet, medan solen sakta sjönk på himlen. Vad jag älskar dessa fantastiska människor! Var och en har en sån himla speciell plats i mitt hjärta <3

 

Födelsedagsfest i trädgården

 

 

 

Jag har alltid drömt om att ordna en trädgårdsfest. Mest för att få pynta och göra allt drömmigt, men såklart också för att trädgårdshäng är det bästa som finns! Alla magiska dekorationer är från MyPerfectDay.se – mixat med allt möjligt och omöjligt som jag dragit med mig hemifrån eller som jag hittat i mammas gömmor.

Favoriten är helt klart jätteballongen med rosgirlangen som fortsätter ut på bordet och som jag bara inte kunde sluta att titta (eller ta bilder) på. Aaaah! Är så ledsen att heliumet är på väg ut nu – vill ha den för evigt svävande i min lägenhet!

 

 

Är skitnöjd med hur bra jag och mamma lyckades lösa situationen med kuddarna och dynorna också. De är ursprungligen orange-mönstrade, vilket är superfint, men det passade inte mitt rosa/mint/lant-tema haha… Så vi letade upp alla neutrala kuddar/kuddfodral vi hade (några riktigt gamla med brodering, från min gammelmormor), samt diverse filtar, dukar och lakan, som vi sedan klädde in allt med.

 

 

 

 

Syrran hade ordnat två skitroliga lekar. Den första var en tipspromenad, där gästerna skulle tävla om vem som kan mest om mig. Hon hade kommit på riktigt luriga frågor (varav två t.o.m lurade bort mig själv haha!), så Filip var jävligt orolig där ett tag. Men han gick ändå och vann haha… tvåa kom allas vår Emelie Ohlsson ??

Den andra leken gick ut på att alla gäster (inkl min mamma och pappa) hade fått skriva något oväntat som de gjort/varit med om på en lapp och sedan skulle jag gissa vem som hade gjort vad. Haha. Fantastiskt kul – fick reda på mycket sjuka grejer! T.ex. att en av gästerna ramlat i en bäck och lyckats fånga en fisk i underkläderna och att en drämt en dörr i huvudet på Måns Zelmerlöw ?

 

 

 

 

Älskar den här trädgården så otroligt mycket och är så glad att jag hade möjlighet att ha festen här. Och att vännerna kunde tänka sig att resa hit! Alla mina vänner är ju så himla utspridda över landet (sånt som det blir när man umgås mycket på internet och dessutom har bott på flera olika ställen i Sverige), så folk hade iof ändå fått åka en bit för att komma till mig i Stockholm. Så det spelade nog egentligen ingen roll 🙂

 

 

Så här satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord, tills det blev kolsvart och myggen sakta men säkert åt upp oss! Jag lyckades även tända eld på den fina Cake-toppern. Inte så jättesmart av mig att tända på en massa ljus runt en dekoration i trä hehe… Så kan det bli!

 

 

 

 

Tack alla inblandade, för en fantastisk kväll! Det var verkligen My Perfect Day!

 

19 responses to “Bildbomb från min födelsedagsfest

 1. Alltså ååh, vilken magiskt fantastisk dag och kväll! Och vilket väder ni fick 😀
  Jag älskar speciellt kvällsbilderna, det ser så vansinnigt mysigt ut där under träden med ljusslingorna och vimplarna <3 Tur man inte ser myggen hehe XD

  Och återigen stort grattis i efterskott ^^

  /Ellen.

  1. Tack så mycket Ellen! <3 Älskar också hur mysigt det blev på kvällen! Fick en av ljusslingorna i födelsedagspresent, så nu ska jag sätta upp båda på terassen 😀

 2. Hurra i efterskott! Trädgårdspartaj är ju den stora fördelen med att fylla på sommaren – även om vädret är svårt att förutse. Det här var ju en riktig pinterestdröm – åh, vill bara ha en massa utomhushäng nu! Tyvärr är myggen lite för många här norrut i år, men en får stå ut.
  Vad fint det är med vänner alltså. Fick också ett trädgårdskalas under en stor ek i överraskningsstil. Fantastiskt kul!

 3. Ser ut som ni haft mysigt 🙂 Ny blir jag ännu mer sugen på att förverkliga mina egna drömmar/planer om den där 30års festen!
  /Alexandra H

 4. Grattis i efterskott! Bilderna ser alldeles för mysiga ut!
  Men är det bara jag som funderar på hur du transporterade den stora rosa ballongen från Skara till Sthlm…? 😀

  1. Hahaha! Det var med nöd och näppe, men den hade tappat lite helium, så jag fick in den i bakluckan genom att fälla ned baksätet ?

 5. Hade en fest nyligen och efter att jag hade sett din vlogg om din 30-årsfest blev jag så taggad på dekorationer att jag skickade ner min kille till Lagerhaus med en lista. Det blev megabra och jag ska aldrig underskatta att dekorera igen.

  1. Visst skapar det MAGI?! Jag förstår att många tycker att det är trams och bortkastade pengar, men jäklar vad FEST det blir när man har fixat 😀 😀 Och Lagerhaus är bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.