Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Jag blev inspirerad av ljuset

 
 
Canon EOS 5D Mark IV + Canon EF 35/2 IS USM
 
 

Alltså jag kommer aldrig att sluta inspireras av det här underbara ljuset - speciellt i kombination med spegeldörrarna. Wååååååoooow! Det är så spännande hur snabbt ljuset skiftar. Jag tänker inte på det förrän jag verkligen tittar - eller när jag fotograferar. Haha. Jämför liksom första och sista bilden. Det är tagna med bara fem minuters mellanrum!

 
 
 
 
 
Jag känner att det var länge sedan jag publicerade ett par enkla självporträtt bara sådär. Så det här med att blogga varje dag är verkligen bra övning för mig. Hade förmodligen bara valt en av dessa i vanliga fall och publicerat i något slags samlingsinlägg.
 
Kommer så väl ihåg för många år sedan, när jag fotade en massa självporträtt mot samma tomma vägg - och jag tröttnade aldrig. Eller när vi körde Theme of the Month!? Åååh... good times.
 
 
 
 

11 comments on “Jag blev inspirerad av ljuset”

  1. Åh så vackra bilder! Förstår precis vad du menar med ljus. Kan verkligen fastna för hur solen skimrar genom grenar, den varma eftermiddagssolen när den strålar in i vårt vardagsrum. På morgonen när den skapar mönster genom växterna i fönstret. Det är verkligen magi. ❤️
    PS. Stark video på yt. Känner igen mig mycket. Tack för du delar!

  2. OMG!! Vad jag känner igen de där självporträtten!! Minns så väl att jag var så himla avundsjuk på ditt hår och jackan!!

  3. jag minns inte ens senast jag fotade självporträtt?? Gjorde det var och varannan dag under gymnasietiden. Så tråkigt, borde ta några nya självporträtt snart!! Hade alltid så roligt när jag fotade självporträtt.

    1. Men verkligen samma här?! Det var ju typ en grej för några år sedan och alla fotobloggare gjorde kreativa självporträtt.. sen dog det ut av någon anledning? Trist ju! 😀 <3

  4. Åh så himla fina! Det var verkligen så länge sen jag tog självporträtt men det är ju faktiskt sjukt kul när man väl börjar med det. Du är så sjukt inspirerande!

  5. Åh ljuset är underbart! ? allt jag fotar just nu är sonen, men kanske borde ta lite fler bilder på mig, eller kanske oss tillsammans åtminstone ?