Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Nominerad till Stora Influencerpriset 2017

Vet ni vad?? Jag är nominerad i kategorin "Årets Kreatör" under Stora Influencerpriset! Hur wow? <3
 
 
 
Canon EOS 5D Mark IV + Canon EF 35/2 IS USM
 
 
Känner mig så himla tacksam över detta! Hårt slit osv. Men ett fruktansvärt roligt slit. Idag har jag ägnat mig åt diverse pyssel och fotograferande. Foto till bloggen och film till Youtube. Funderar på att eventuellt gå ut och plåta något i skogen ikväl, men kan inte bestämma mig för om jag ska ha stickad-tröja-tema eller sagotema (för jag har nämligen gjort klart mitt spjut idag!! Jippiiii!!)
 
 
 
 
 
 
Köpte den här lilla mini-krukväxten igår när jag var ute för att köpa bets till mitt spjut. Tycker att den är så fiiiin med sina rosa detaljer på bladen! Men glömde kolla vad den heter... någon växtkunnig som vet?
 
Jag har aldrig haft gröna fingrar, men jag känner att ju äldre jag blir så känner jag bara mer och mer kärlek till mina växter (som för övrigt överlevt mitt eländiga omhändertagande). Varje ny växt blir till en ny familjemedlem som jag får följa medan den växer upp... *Så stolt växtmoder* haha.
 
Just nu har jag fyra standard-krukväxter och denna minin. När jag flyttar ska jag skaffa en golvis - längtar!
 
 
 
 
 
 
Nä, nu måste jag verkligen fundera på om jag ska ut och fotografera eller inte, för dagen är snart över och med det försvinner ljuset.
 
Hoppas att ni har en tokmysig tisdag hörni! <3
Spara

30 comments on “Nominerad till Stora Influencerpriset 2017”

  1. Åh gud så roligt!! Du är verkligen värd nomineringen :). Någon slags fikus är det nog, väldigt gullig! Har tidigare bara sett dedär i större format 😀

    1. Ja men samma här! Har en kompis som la upp en bild på en på instagram (fast stor då) och jag började dreggla direkt.. haha! Hade dock ingen aning om att det var en likadan som jag köpte där, fast mini - superglad nu ;D

  2. Hej Elin! Jag har en fråga gällande ritplatta - jag funderar på att skaffa en! Men vilken? Jag vill gärna ha en som passar en nybörjare, men heller ingen av låg kvalitet. Har du några tips?