Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

När man freakar ur av solsken

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Världens gosigaste gröna tröja från Cubus (reklamlänk)
 
 
Glad tjej, glad tjej! Vad annat kan man vara när solen skiner in såhär fantastiskt vackert? Jag är inte bortskämd med bra ljusinsläpp, så när det väl händer en timme eller två om dagen (de soliga dagarna) på vinterhalvåret, så freakar jag ur. U-N-D-E-R-BART!
 
Måste också bara tacka så himla mycket för alla gratulationer efter att jag vann mitt pris i fredags! Fattar inte riktigt att det har hänt, så måste smyga och kolla på mitt pris emellanåt och vara lite stolt :))
 
Ville bara kika in och säga HEJ och hoppas att ni har en fantastisk dag! <3
Spara

9 comments on “När man freakar ur av solsken”

  1. Hej Elin! Skulle du kunna skriva ett inlägg eller göra en video där du berättar om dina foto fails och hur man hanterar det? Alltså när du har gjort betalda fotojobb som inte gick så bra (om det har hänt) eller där du helt enkelt inte blev nöjd med bilderna?

  2. Förstår verkligen! Solljus är bland det bästa som finns. Själv sitter jag på ett kontor hela dagarna just nu. Det har INGET fönster. Haha!

    1. Men alltså åååh </3 Känner igen det där från när jag gick på fotoskolan och vi alltid jobbade med fördragna mörkläggningsgardiner haha

  3. Ja, SOLEN!

    Vi faller in i ett gemensamt ”åh, soooleeeeen” i personalrummet så fort några trevande strålar letar sig in genom fönstret. Särskilt nu när det bara blir mörkare och mörkare, så blir varenda liten solglimt så väldigt mycket mer värd 🙂

    /Ellen.