Min syhörna

Nu har jag fixat lite hemma! Vill ni se hur det såg ut innan, kan ni kolla här.
 
 
 
 
Creativity poster från Jo&Judy, konsttryck från ArteLimited, egensydda kuddfodral och girlang okänd…
 
 
Igår var jag på IKEA. Jag skulle bara köpa ”skräptyg” för att prova ut framtida syprojekt, men så kom jag på att jag haft sönder en tavelram hemma och att ett av mina konsttryck nu låg undangömt i väntan på en ny. Så jag gick till ramavdelningen och tänkte att ”tja, jag passar väl på”. Den ramen som gick sönder var i size 70x100cm – med andra ord gigantisk. Jag köpte den för att fylla ut förra lägenheten som hade väldigt stora väggytor, men den har alltid varit lite too much i mitt nuvarande krypin, så denna gång gick jag på en 50×70-ram utan några direkta planer för var jag  skulle sätta upp den. Visste inte ens om konsttrycket skulle passa lika bra utan passepartout, men det tycker jag bestämt att det gjorde!
 
Så jag fick lite feeling igår kväll och började styla min syhörna. Symaskinen har stått där, på det där bordet jättelänge, framför en stor och blank vägg (som visserligen blev lite bättre efter att jag hängde upp girlangen efter vår examensutställning förra sommaren), men jag har liksom inte riktigt vetat vad jag ska göra mer med det. Förrän nu då. Den där C-postern har jag haft liggande i typ två månader nu (fick den av Jo&Judy som tack för ett inlägg jag skrev tidigare i år) och blomman har stått stendöd i mitt fönster hur länge som helst, för att jag inte kunnat med att slänga den (haha).
 
Är supernöjd nu och tycker att syhörnan passar superbra in med min skrivbordshörna (som följer den vänstra väggen i ovan bilder)!
Spara
Spara
Spara

17 kommentarer

Kommenterarens avatar

Men åh så fint det blev! C-postern var hur fin som helst, och konsttrycket också.

Sen är ju fåtöljen to die for, man vill ju bara krypa upp där med en filt, en kopp te och en bra bok <3

/Ellen.

Kommenterarens avatar

Tips när du behöver skräptyg för att testa mönster: köp second hand! Mycket billigare, finns ofta tyg av olika struktur (lätt att hitta nåt liknande originaltyget) och framför allt: mycket bättre för miljön! ??

Kommenterarens avatar

Så fint 🙂 bara av att sitta där måste vara inspirerande 🙂

Kommenterarens avatar

Ja! Dock måste jag nog ta ner tavlan när jag syr, så att jag inte välter den haha

Kommenterarens avatar

Men åh vad fint du fick till det! Känns typ svårt att gå förbi där utan att få ett sjukt sysug. Blir så inspirerad av dina inlägg.

Kommenterarens avatar

Å så fint! Jeg skulle gjerne hatt et syhjørne. 🙂 (Jeg skulle gjerne hatt tid til å sy – haha) 🙂

Kommenterarens avatar

Ah men vilken färgskala, love it!
Jag fick äntligen till min sänghörna med poster som stått jättelänge, tills jag imorse bäddade sängen och kraschade hela upphängningen…well well, göra ordentligare nästa gång 😉

Kommentera