Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Vecka 22 | 2017

Den här veckan var skön. Regnig och sval, men ack så härlig och somring ändå!
 
Ögonblick från min vecka
Veckan började med att jag sprang Vårruset i Uppsala tillsammans med mina nyfunna springkompisar Sofie och Emilie!
 
Det var mitt första lopp någonsin och jag var så taggad att det blev hastighetsrekord 😉 27 minuter!
 
 Emilie var också taggad haha!
 
 På torsdagen var det dags för strandplåtning med Indiska!
 
Bättre arbetsmiljö kan man nog inte ha!
 
 Sen käkade vi lunch vid bordet där vi precis plåtat av en dukning.
 
 Hur mys som helst!
 
 
Vi hade jäkligt tur med vädret och regnet höll sig borta från Ingarö, ända tills vi precis packat ihop och åkt  därifrån!
 
På fredag kväll åkte jag, syrran och Filip  till Skara för att fira min födelsedag och jag möttes av detta <3
 
Den 3e juni (på lördagen) fyllde jag alltså år! 😀 Sista året som tjugo-någonting då 😉
 
 Syster och mamma <3
 
Jag och syrran matchade genom våra från-topp-till-tå-Adidas-outfits (till och med strumporna!!) och så våra regnjackor som kronan på verket :))
Hannas regnjacka är från Lager157 och min från Vero Moda! Mina favvobrallor hittar ni här! (reklamlänk)
 
 
Saker jag tänkt på
» Denna veckan har jag laddat upp vloggar mer eller mindre regelbundet i ETT HELT ÅR! WOW! Tänk att det där mötet med Splay (där de var på mig om att jag skulle posta mer regelbundet och där jag fick låna en av deras GoPro's) skulle leda till detta! Älskar att skapa film och vill verkligen lägga ner mer tid på det! Vill ni se vad jag gjorde för exakt ett år sedan (när jag tog examen från Fotoskolan STHLM), så kan ni kolla in den vloggen här.

» Att Filip börjat löpträna med mig nu och det är så himla roligt! Jag är mycket bättre på att pressa mig själv när jag springer med honom och han pressar sig själv när han springer med mig - så vi springer tills vi stönar av ansträngningen, dregglar och (i alla fall jag) är helt högröda i ansiktet. Haha. Han har sprungit i hela sitt liv och har (när han var tränad) sprungit milen på 40min, så jag känner att jag kommer få kämpa på rätt bra framöver om han inte ska börja springa förbi mig nu efter sitt uppehåll.... haha.. AAAH!
 
» Nu vill jag springa fler lopp!!!
 
 
Tips, favvisar och annat kul
» The handmaid's tale. En serie på HBO, som utspelar sig i en väldigt snar framtid, där man tror att Gud straffat folket genom att göra så att de inte ska kunna skaffa några barn. Endast ett fåtal kvinnor är fertila och dessa har helt berövats sin frihet och används nu av staten för att föda fram barn till de rikaste och mäktigaste männen i landet. Väldigt mörk och otäck historia, men en väldigt fängslande serie.
 
» "Why I left" av Michelle Phan. Jag har alltid tyckt att Michelle är helt fantastiskt när hon är kreaativ och berättar från hjärtat. Efter 10 månaders tystnad publicerar hon den här videon, som handlar om något som jag tänkte väldigt mycket på; nämligen att bli förblindad av framgång. Det är så lätt att bara spinna på och vilja ha mer, mer, mer. Att köra på som en robot, utan att stanna upp och känna efter.
 
 

Förra året då...? Då fyllde jag såklart också år (haha), samma dag som jag också tog examen från Fotoskolan STHLM och fick stipendium för min portfolio!! SJUKT att det redan gått ett år?!
Spara
Spara
Spara

16 comments on “Vecka 22 | 2017”

 1. ALLTSÅ THE HANDMAID'S TALE!!! Gaaargh, vad jag älskar den serien..! Blir förbannad och fascinerad samtidigt mensenaste avsnittet var bara bara äckligt. HURR.

  Jag har förresten, om du har orken, sträcksett på när Jesse Cox spelar ett spel som heter Horizon Zero Dawn. Det är skiiiiitlånga avsnitt men världen är helt fantastisk och hjältinnan, Aloy, är så fantastiskt bra! Och storyn..! Perfekt att se andra spela också när jag själv VERKLIGEN inte kan spela tv-spel ^^'

  Grattis i efterskott också, den där sängen var ju riktigt nice haha!

  /Ellen

  P.s. "Nolite te bastardes carborundorum, bitches" 😉

  1. VERKLIGEN! Känner precis samma sak. Senaste avsnittet vad vidrigt och jag undrar vad han har i baktankarna egentligen.. men samtidigt så hoppas man ju att någonting ska vända för henne snart <3
   Haha jag får kolla upp det! Har dock aldrig kollat på när någon streamar spel, så vet inte ens om det är något för mig 😉

   TACK! ;D ;D

 2. Först och främst, grattis i efterskott du verkar ha haft en jätte mysig födelsedag!

  Jag tänkte bara slänga ut en förfrågan om du skulle kunna göra en vlogg där du visar alla dina kläder. Du har en sån otroligt snygg stil och jag sitter nästan alltid och avundsjukt suktar efter plagg du har och undrar vart dem är köpta. Tex den där ljusa kortärmade tröjan i spets som du hade i din vlogg om din födelsedag. Så otroligt snygg! Vart har du köpt den?

  /Sofia

 3. Grattiis i efterskott!
  Måste säga ett tack för att du delade din fairytale löplista! Sprang med den i öronen igår och jisses vad den gjorde bra, med tanke på att jag sprang på tråkig landsväg i regnet 😀 Kom att tänka på under löprundan att jag måste tipsa dig om det finlandssvenska bandet Thoby Loth, de gör en hel del sagoinspirerad musik! Deras första skiva (lägereldarnas tid) finns tydligen inte på spotify längre men de två nyare finns (dock är den första den min absoluta favorit 😉 )

 4. Vilken härlig vecka och födelsedag du verkar ha haft! 😀 Det är så härlig stämning på springlopp. Jag har fotat lopp tidigare men aldrig sprungit själv men nu blev jag så sugen av detta inlägg!
  + Vilken drömmig fotografering!