Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Att bada i havet medan mörkret faller

 
 
 
 
 
 
 
 
På midsommarafton gick jag och Filip ner till bryggan och bastade. Jag är egentligen inte så mycket för att basta - tycker mest det är jobbigt att andas där inne och det bränner så fasligt i ansiktet. För kroppen är det superhärligt, men jag önskar att jag hade något svalt med massa härlig luft i som jag kunde stoppa in huvudet i, haha!
 
Det blev dock skönare när vi skulle springa ut ur bastun och ta ett dopp i havet. Känslan när man kommer upp på bryggan igen efter en sådan iskall chock är ju alltid underbar och bastun var lite lättare att uthärda ju fler gånger vi sprang ut 🙂
 
Det är någonting speciellt med mörkret som faller också. Någonting gosigt. <3
Spara
Spara

18 comments on “Att bada i havet medan mörkret faller”

 1. Åh jag älskar att basta! Hatar när det är varm ute dock, men basta är grejer. Särskilt efter en dag ute i backarna när man är på skidsemester! ?

 2. Älskar när det blir mörkt på kvällen, så himla mysigt på något sätt! Och vad härligt att ha tillgång till bastu!

 3. Som den finländare jag är gillar jag såklart att basta. ? Däremot gillar jag inte att man blir så himla trött i huvudet och kroppen av att andas in de heta ångorna så jag brukar ta en skål (typ 1 liters) och fylla den med kallt vatten och så håller jag skålen några centimeter från näsan och munnen. Det brukar kännas bättre att andas då. Hoppas du förstod min förklaring, kanske blev lite otydligt. Men testa och se om det känns bättre för dig.?

  Ha en fin sommar!?

 4. Bastade nästan jämt efter simträningen när jag höll på med det, men inte sen dess. Jag har också svårt att basta, tycker att det kan vara helt okej ibland. När jag var i Övertorneå så bastar de gärna, men jag står över 😛

  Mysiga bilder! 🙂

 5. jag läste ditt inlägg om hur man förbättrar bildkvaliten på bloggen och jag köpte PS och följde dina steg, skulle du kunna kolla senaste bilderna på min blogg och säga om du tycker att de är i bra kvalite?

  älskar föresten färgerna i dessa bilder, så mys!

 6. Hej!

  Översta bilden där din pojkvän är på väg ner till bryggan.....han är nästan i höjd med lyktbelysningen.
  Jag laddade ner bilden för att kolla EXIF informationen......
  och ser att du använt 35 mm och F2.

  Är själv en motståndare till suddiga bakgrunder, men att
  alltid fota med F8 reduserar ju mitt ljusinsläpp

  Har en foto-fråga: Hur får du såpass skärpa i hela bilden med F2 . . . . F2 borde väl ge ett kort skärpedjup och mao göra bakgrunden väldigt suddig/oskarp ?????
  .

  Hoppas du har tid och ork att svara mej .....har följt dej många år.

  Vänligen: Thomas

  1. Eftersom jag fotat på sånt avstånd så blir det inte kort skärpedjup oavsett bländare. Ju närmare du går objektet du fokuserar på, ju kortare skärpedjup blir det, så du behöver bara akta dig för låga bländartal om du fotar porträtt 🙂