Sommarfest i trädgården

Förra helgen fyllde pappa år och varken jag eller min syster kunde vara där och fira honom,
MEN. Vi styrde upp en överraskningsmiddag för honom i trädgården igår kväll istället och det blev supermysigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Canon EOS 5D Mark IV + Canon EF 35/2 IS USM
 
 
Åh vad jag älskar sånt här! Att duka upp i en lummig trädgård och dekorera äppelträdet. Nästa år fyller jag trettio och jag vill verkligen styra upp en trädgårdsfest! Sen vet man ju aldrig med vädret, men jag antar att man får chansa lite om man ska få till det riktigt mysigt i vårt kära sommarsverige haha 🙂 Massor av ljus och lyktor ska det vara i alla fall!
 
Jag är så himla tacksam för att jag fått växa upp i den här trädgården och att jag fortfarande får spendera mina sommardagar här! Idag ska vi dock trycka in oss i en bil och köra ut till Vänern och bada! Åh, en sommar är inte en sommar utan att jag fått bada vid Svalnäs!
 
Ha en superfin helg hörni! <3

19 responses to “Sommarfest i trädgården

  1. Det er ett fantastisk flott og idyllisk sted din mor har. Hadde jeg hatt slik hage tror jeg at jeg måtte kjørt med hageparty 24/7….det er som det er laget for ett sted å samles

  2. Men åh så mysigt! Och drömmiga bilder <3 (så avis på ditt 35mm-objektiv, gaah måste köpa när jag har lite mer stålaritos!)

    Hade också sommarfest i lördags, det är ju livet! Fast för att få det att fungera i Norrbotten behövs en och annan myggdödare haha 😉 Jag och min sambo är husvakter åt hans föräldrar, och har deras villa för oss själva i en vecka. Sådan lyx!

  3. Åh vad mysigt! Vilka härliga bilder!! 😀 Hur mår din pappa nu? Har han återhämtat sig mestadels efter stroken? <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.