Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Långbågen, dimman och skogen

 

De senaste veckorna så har jag varit inne i någon slags dvala. Ingen skog, ingen solsken, ingen sagovärld. Ganska grått och trist faktiskt, men det har varit svårt att ta sig ur vardagshjulet, som bara spunnit på. Sen kom Linda och tvingade in mig i lite syaction. Jag köpte tyg och vi började skapa min nya sagoklänning.

Det gjorde mig superinspirerad och förra fredagen pluggade jag i mina "doldis-lurar" i öronen, gömde sladden under mina bågskyttekläder, drog på sagolistan på Spotify och tog långbågen i hand. Ah juste, det var efter det att jag fick vrålrycket och fixade klart mitt provisoriska koger (som får duga tills dess att jag tillverkat ett eget i läder), som jag började på för flera månader sedan, men aldrig avslutade just på grund av brist på inspiration.

Åh vilken frihet det var att lämna asfalten bakom sig och promenera in på den slingriga stigen i min favoritskog. Känslan var väldigt lik som jag tänker mig att det skulle vara att faktiskt kliva in i en annan värld. Skogen gör mig så lugn. Och jag älskar att studsa omkring bland mossa och kala stammar, medan jag skapar bilder som tagna ur min fantasi! 😀

Hoppas ni får en supermysig helg, allihop! <3

 

 

 

Canon EOS 5D Mark IV + Canon EF 35/2 IS USM

20 comments on “Långbågen, dimman och skogen”

 1. Åh vilka fina bilder! Tycker du fångar stämning och attityd så himla bra, men känner du dig aldrig obekväm? Tycker att din båge är så fin också, tittade på samma men det blev en Okapi för min del 🙂

  Det har snöat en decimeter här i Luleå i veckan, solen strålar, det är tio minus och det är fantastiskt vackert. Vill ut ut ut!!!

  /Ellen.

  1. Tack! Och haha jooo... oftast känner jag mig superoff - men jag vet att det brukar bli bra ändå. Det viktigaste är att man rör på sig hela tiden och pilbågen brukar hjälpa mig att se naturlig ut (hade varit värre om jag stått där utan vapen haha)

 2. ELIN !!!! Jag har ett par bekanta som bett mig fota deras band mot ersättning, men vet ej hur mycket jag ska ta betalt,,, Jag har aldrig gjort detta innan och vet typ ingenting! Har du några tips??? Kram

 3. Härliga sagobilder, det känns lite som om Ronja Rövardotter blivit vuxen:) Jättefina bilder och stämningen i dem, ja de är nevnariska helt enkelt!
  Jag var i dina gamla hemtrakter Skara igår, verkligen magiska skogar med kullar och dalar så att det kändes lite fylke ibland. Gick på nått som jag tror var Valle eller nått, silverfallet ligger åt samma håll i alla fall.
  Ska tydligen vara väldigt vackert där när det blommar om våren så jag ska dit igen:)

 4. Alltså, jag bara måste prova med rökpatroner någon gång. Vilken stämning det blir! ?
  Och öva på att modella, sy en bågskytteoutfit, få sagoinspirationen i det dystra vädret osvosvosv.

  Men du gör det lite lättare att hitta igen den. Tack!