Frukost på sängen

Bilder med Alla Hjärtans Dag-tema som jag fotat för Indiska!

indiska

 

indiska

Canon EOS 5D Mark IV + Canon EF 35/2 IS USM

Vill bara kika in och säga hej och ”hoppas att ni har en fin dag!”
Själv har jag jobbat hela dagen och ska bara hem, käka min favoritmat och lägga mig i sängen och kolla på typ Bygglov eller något annat skojsigt program. Ska bli så himla skönt! Det pratades om badkar idag på lunchen och jag ba ååååh vad jag drömmer mig tillbaka till badkaret som jag hade i förra lägenheten. Badade typ jämt! Får dessvärre inte samma ro när jag är hemma hos mamma och pappa eller hos min kille – förmodligen för att det känns lyxigare att bada en vanlig sketen vardag. På helgerna har man annat för dig 😉

Massa kramar till er idag och alla andra dagar! <3

 

indiska annons

34 kommentarer

Kommenterarens avatar

Så fina bilder! Och jag saknar också badkaret vi hade i förra lägenheten.. Speciellt när vår lägenhet är så kall.

Kommenterarens avatar

Inte ofta man säger det kanske, men vilken vacker frukost! <3
Och håller med, saknar verkligen badkar! Brukar sitta ner i duschen och låtsas att jag tar ett bad ^^ hahah

Kommenterarens avatar

Va fina bilder. Blev sugen på att köpa den där äggkoppen och även en citruspress i samma serie. Så fina! Åå badkar. Det vill jag ha . vilken lyx. Men ska troligtvis sätta in det till hösten 😀
Älskar din blogg 🙂

Kommenterarens avatar

Men åh vilken mysig servis. Ska försöka övertala min sambo att låta mig köpa det.. haha! Har alldeles för mycket i köksskåpen just nu.

Kommenterarens avatar

Varje gång du lägger upp dina bilder från Indiska blir jag SÅ HIMLA GLAD över att du får göra detta! Haha alltså, bloggvärlden i sådana här tillfällen <3 Men det är så satans fint att kunna se ditt arbete med en butikskedja en själv handlat på genom åren.

Kommenterarens avatar

Jag håller med Jeanette här ovan, temojängen! Den vill jag ha! Hahaha!!!!

Kommenterarens avatar

Ååå! Såå fina bilder! Du inspirerar verkligen mig Elin! Du inspirerar mig att fotografera vardagen också, du gör det så bra! När dina "vardagssbilder" alltid ser så bra ut och att de berättar verkligen historier!

Kommenterarens avatar

sådär vill jag att någon ska serva mig varje morgon 😉 nyfiken nu bara; var du ironisk med bygglov eller gillar du det? haha

Kommenterarens avatar

Åh så vackert porslin och så underbara bilder! Är det din säng eller är det reklambilder du tagit åt Indiska?? Så vackra bilder och så fint det är! <3 du är en fantastisk fotograf!

Kommenterarens avatar

Hade jag läst över bilderna hade jag inte behövt fråga XD Förlåt. Bilderna var så vackra att jag totalt missade texten ovanför! <3 WOW. Bästa fotografen Indiska någonsin haft.

Kommenterarens avatar

Älsk på dina bilder, såå fina! 🙂 Och målgruppen för supersvåra bilder är nog inte så stor jämfört med målgruppen för dina bilder, so keep on kicking ass!

Kommenterarens avatar

Så fina bilder!! Vill ha all inredning! Lånade en bild och la ut på min blogg där jag länkade till dig. 🙂
Många kramar, Nicolina

Kommentera