Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Shield-maiden

Här kommer bilderna från min andra arrangerade plåtning under Medeltidsveckan!

 
 
 
 
 
 
 
 
Modell: Roosmarii Sarapuu   Fotograf: Elin Kero
Canon EOS 5D Mark IV + Tamron 85/1,8 VC USD (två första bilderna) / Canon EF 35/2 IS USM
 
 
En eftermiddag/kväll när jag satt och åt på marknadens mattorg under Medeltidsveckan, gick den här tjejen förbi med sina två kompisar och jag hann knappt reagera innan jag hade flugit upp från bordet och sprungit ikapp henne och börjat presentera mig. Det visade sig att hon var från Estland och tur nog för mig så var hon intresserad av att vara med på en fotografering. Så dagen efter träffades vi i Östergravar och fotograferade lite snabbt innan hon skulle vidare och delta i en föreställning på andra sidan ön, vilket var anledningen till att hon befann sig på Gotland.
 
Superfina bilder blev det och nu kan jag även bocka av min absolut första fotografering på engelska! Det gick över alla förväntningar. Ibland undrar jag varför jag har så dåligt självförtroende när det kommer till att prata på engelska. För det brukar gå väldigt bra. Klart man glömmer grejer ibland och säger fel, men det är ju inte hela världen. Folk fattar och det är det viktigaste.
 
Hoppas ni haft en superfin måndag! <3
Spara

11 comments on “Shield-maiden”

  1. Vilka tjusiga bilder (som alltid!) och vilken fantastiskt vacker tjej! <3 Sen är ju muren som bakgrund inte helt fel heller, världens bästa kuliss för coola plåtningar kan jag tänka mig!

    OCH måste bara säga att jag älskar att du lägger upp massor av sago/medeltidsbilder just nu; jag blir faktiskt riktigt lycklig av att få dyka tillbaka till medeltidsveckan genom dina bilder, om så bara för ett ögonblick <3

  2. Åh så galet vackert! Speciellt den sista bilden i helkropp med muren i bakgrunden ser ju verkligen ut som en stillbild ur en saga <3