Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

The butcher's daughter

 
 
 
 
Käkar vegetariskt på The butcher's daughter - vet inte hur många avocado toast jag käkat nu, men det är många haha... LOVE IT!
 
 
Sista dagen i New York idag. Inget sadface på det, för vi har hunnit med så oerhört mycket under den här veckan vi varit här och jag längtar SÅ hem till Filip och hans världsbästa kramar. :') Den där pojken är livet!
 
Så idag ska vi plåta en look och gå ut och äta på ett väldigt färgglatt pizza-ställe. Maten vi käkat den här veckan har verkligen varit på topp! Vi har spelat in en video med restaurangtips till Angelicas kanal, så vill ni ha tips på bra restauranger i New York, så måste ni gå in och premma!
Hon är förresten nominerad till Årets Instagram på Social Media Party, så vill ni hjälpa mig att få denna pärla att vinna, in och rösta här! 😀 😀 😀
Spara

9 comments on “The butcher's daughter”

  1. Så himla härligt jobb du verkar ha, resa och träffa härliga personer. Förstår att det är nackdelar med såklart. But still. så kul!!

  2. Hej Elin! 🙂 Har en fråga som inte har något med inlägget att göra men behöver lite hjälp. Nu är det så att jag och min bästa vän ska iväg och backpacka snart. Så jag undrar ifall du har några bra tips på inte allt för dyra kompakta systemkameror? Jag vill nämligen inte ta med mig min klumpiga systemkamera känner jag. Har sökt runt en del på kompakta systemkameror men känner mig mest förvirrad bland alla alternativ, och värsta är att det börjar bli lite brådis med införskaffningen av en!

    Tack på förhand! 🙂