Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Första höstmys-kvällen!

 
 
 
Olympus OM-D E-M5 Mark II
 
 
Jag har blivit förkyld. Tyyyyyypiskt! När jag ska flyga över Atlanten imorgon för att vara iväg och plåta en vecka dessutom. Blir säkert jättekul att må dåligt då 😉 Men får skylla mig själv när jag klättrar på min pojkvän när han är förkyld. Då får man ju räkna med att man blir smittad själv. "Det är värt det!", sa jag till honom då - men nu vet jag inte..... hehe..... jo, men jag kan ändå inte hålla mig borta från honom, så då får det bli så!
 
En positiv grej med det hela är ju att jag kokade te för typ första gången i år och tog en tidig kväll i sängen, medan jag tände ljus och tittade på Idol. Hade glömt hur mysigt det är!
 
Har packat ner både ingefära och all världens mediciner nu, så förhoppningsvis klarar jag mig... 😉

15 comments on “Första höstmys-kvällen!”

  1. haha här var det tvärtom, jag sa till min förkylda sambo att hålla sig borta - och blev ändå likväl förkyld! lagom till min första inlämning på högskolan samt en fest som jag hade sett fram emot i helgen x)

  2. Hej 🙂 jag undrar hur du gör när du prkntsr bilder, har du en egen skrivare hemma eller skickar du iväg på framkallning hos ett labb? Och om du har en egen skrivare, vilken använder du isåfall? Jag vill köpa hem en skrivare nämligen men det finns så många olika sorter och prisklasser, vill helst inte att den ska kosta över tusenlappen men får man ens bra kvalite för under tusenlappen? Tacksam för lite hjälp 🙂

  3. Vet inte varför men tänker att du är experten på höstmys! Känns som att vi fått se mycket tända ljus och plädar här genom åren och jag älskar det <3 Men ja, sjukt oläglig timing med en förkylning nu ju 🙁 Krya på dig!

  4. Hej Elin,

    Så himla mysigt att hösten är här! 🙂
    Jag har en fråga gällande fotografering på location. Hur tänker du när du väljer plats för foto av bröllop, par eller barn? Tack för din inspirerande blogg 🙂

  5. Eftersom jag är liiite tekopps beroende måste jag fråga vart koppen kommer ifrån? Så himla mysig och fin!