Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Angelica och de blommande buskarna

angelica Blick

 

Angelica blick

 

Angelica Blick

 Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 85/1,8 USM

Nu är jag och Angelica i New York. Det är full rulle här borta, så här får ni tre bilder som vi fotade i Stockholm för några veckor sedan - innan det kommer upp lite bilder från New York!

Jag mår lite bättre nu, vilket jag är så sjukt tacksam över. Har dock tappat rösten... haha! Antingen låter jag som en kråka, eller så kommer det bara ut viskningar. Lite jobbigt när man träffar nytt folk och inte kan säga något ?

Hoppas ni har det bäst! <3

26 comments on “Angelica och de blommande buskarna”

 1. Blev helt kär i dessa bilder när jag såg dem på Angelicas blogg! Såklart att det är du som har fångat det där magiska ljuset!

 2. Åh, vad fina bilder! Älskar hur ljuset faller!
  Och vad fin den blå klänningen är, OMG!

  /Ellen.

 3. Jag är så glad! Min favoritfotograf fotar min favoritbloggare. Dessa bilder är så magiska och du är så otroligt duktig.

 4. Hej Elin, tycker du är så sjukt pedagogisk och grym på att dela med dig av dina fototips vilket uppskattas för jag är sämst på allt det tekniska.
  Jag måste köpa ett nytt objektiv för porträtt...orkar du tipsa om vilket du tycker är absolut bäst skulle jag bli glad:) mvh / lost in the jungle

 5. Vilka otroligt inspirerande och fina bilder du tagit!! Hur gick du till väga vid detta tillfälle, fotade du i motljus med en reflekterande skärm? Puss och kram!

  1. Jag fotade i motljus utan reflexskärm 🙂 man får inte ha solen rakt in i linsen Dick, för då blir det dassiga bilder 🙂