Angelica och de blommande buskarna

26
angelica Blick

 

Angelica blick

 

Angelica Blick

 Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 85/1,8 USM

Nu är jag och Angelica i New York. Det är full rulle här borta, så här får ni tre bilder som vi fotade i Stockholm för några veckor sedan – innan det kommer upp lite bilder från New York!

Jag mår lite bättre nu, vilket jag är så sjukt tacksam över. Har dock tappat rösten… haha! Antingen låter jag som en kråka, eller så kommer det bara ut viskningar. Lite jobbigt när man träffar nytt folk och inte kan säga något ?

Hoppas ni har det bäst! <3

26 responses to “Angelica och de blommande buskarna

  1. Blev helt kär i dessa bilder när jag såg dem på Angelicas blogg! Såklart att det är du som har fångat det där magiska ljuset!

  2. Jag är så glad! Min favoritfotograf fotar min favoritbloggare. Dessa bilder är så magiska och du är så otroligt duktig.

  3. Hej Elin, tycker du är så sjukt pedagogisk och grym på att dela med dig av dina fototips vilket uppskattas för jag är sämst på allt det tekniska.
    Jag måste köpa ett nytt objektiv för porträtt…orkar du tipsa om vilket du tycker är absolut bäst skulle jag bli glad:) mvh / lost in the jungle

  4. Vilka otroligt inspirerande och fina bilder du tagit!! Hur gick du till väga vid detta tillfälle, fotade du i motljus med en reflekterande skärm? Puss och kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jag godkänner integritetspolicyn * for Click to select the duration you give consent until.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.