Hemma hos mig

44
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ytterligare två kuddfodral som jag sydde förra veckan! Alltså jag har sådana enorma vårkänslor just nu och jag blir  så himla lycklig när solen fyller vardagsrummet med så himla mycket ljus! Det var länge sedan sist det var ljust så länge om dagarna inne hos mig. Under vinterhalvåret så orkar solen knappt över den förhöjda horisonten i trädgården, så jag har inte riktigt kunnat njuta… men å andra sidan blir jag ju så mycket gladare och mer tacksam nu! När solen stannar i flera timmar och jag både hinner fota och sitta ner och bara må… 😉
 
Måste springa förbi på drottninggatan idag och kolla om jag hittar en rosa filt till vardagsrummet. Kommer bli så himla fint!

44 responses to “Hemma hos mig

 1. Så fina fodral! Letar med ljus och lykta efter fina kuddar både till sängen och soffan. Kanske borde investera i en symaskin och ta en sykurs? 😉

 2. Alltså, kuddfodralen blev ju så fina! Blev riktigt inspirerad nu! Håller med dig helt om dagsljuset med, det är så fint och man blir mycket piggare.

 3. Vart har du köpt den vita pärmen till höger? Köpte enkla pärmar och plastade in de med marmorplast, men nu skulle jag vilja komplettera med enkla vita.

 4. Så händig du är!! När man skapar något själv får man precis som man vill ha det. Dessutom har ingen annan det. God kväll:)

 5. Så snygga kuddfodral! Är det svårt att sy kuddfodral själv (tänk dig när du svarar att jag typ blev utkastad från syslöjden för att tre maskiner gick sönder bara av att jag typ tittade på dem)?

 6. Så otroligt fint du had! 😀 Du kanske redan hunnit köpa en filt nu men de har jättefina rosa filtar inne på Hemtex just nu!

 7. Alltså jag måste bara fråga; var du i uppsala igår och sprang runt? För jag är rätt säker på att tjejen i gråa kappan var du! OMG i sådant fall, vart så star-strucked. Så mesig och vågade inte säga något! Men hej 😀

 8. Åh, jag älskar när dina inredningsbilder är sådär krispigt vita, har du några tips för att få till det? Mina inomhusbilder tenderar att bli a) mörka och blåaktiga (med naturligt ljus) eller b) gulaktiga och trista (med lampor och liknande). Förstår att mycket handlar om redigering efteråt, men vore kul att få tips på hur en får en bra grund att börja med!

 9. Älskar tyget du har på kudden med alla trianglar! Jättefin 🙂 Kuddfodral är så enkla att sy, borde att ta tag i det där.. Måste se till att symaskinen blir lagad, eller köpa ny..

 10. Hej Elin!

  Har de senaste månaderna haft problemet att mitt Photoshop Elements 11 hänger sig varje gång jag försöker spara en bild, så lösningen jag fått tillämpa är helt enkelt att screenshota olika delar av bilderna i 100% (när de inte passar hela skärmen) och sedan klippa och klistra i Förhandsgranskning. Sjukt jobbigt när jag behöver göra collage i jobbsammanhang!

  Min fråga till dig är; vad är dina tankar kring Photoshop CC? Funderar på att gå över till Creative Cloud för ett månadspris, köpte Elements via AppStore och kan inte ladda ner det igen då det inte finns kvar i Apples sortiment. Enda lösningen är att köpa något nytt och nya Elements är svindyrt! Det enda som hindrar mig vad gäller Creative Cloud skulle i så fall vara om Photoshop CC inte är bra.. Hört lite blandat! Vad vet du om det?

  Vore så tacksam för svar! Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.