Porträtt av primadonnan

23
 
 
 
 
 Canon EOS 5D Mark II + Tamron AF 45/1,8 SP DI VC USD
 
 
Det var en sån där dag när allt var blaskigt och tråkigt. Men jag var verkligen sugen på att fota och det liksom bara kliade i avtryckarfingret! Så jag bestämde mig för att gå ut och ta lite “abstrakta bilder”. Det blev inte så mycket sånt dock… dels för att jag inte tyckte att det var kul att fota macro på en halvblöt stentrappa eller rikta kameran mot kala grenar mot likblek himmel… men också för att Ada följde med mig ut. Och Ada är mycket roligare än geggiga mars-grusgångar. Så jag bestämde mig för att ta lite porträtt på henne.
 
Min favorit av alla bilderna blev den svartvita precis under den här texten. Inte för att det är den bästa bilden jag tagit, utan för att den är så mycket Adas personlighet. Så fort jag ska fota henne så springer hon. Så man får finta henne lite. Och att finta henne är väldigt lätt, för hon är väldigt nyfiken av sig. Så när hon sprungit ifrån mig en gång för mycket, så sprang jag runt husknuten och satte mig på huk i gruset, med kameran beredd.
 
Det dröjde inte mer än fem sekunder, så kikade hon fram… haha! Älskade katt <3
 
 
 
 
 
 

23 responses to “Porträtt av primadonnan

  1. "Mars-geggan" har inte hunnit hit upp än, vi i Norrbotten omges fortfarande av mängder med snö. Men vi längtar. Även om geggan är jobbig (uppväxt i Stockholm) så betyder den vår. Och vår betyder liv!
    Sen måste jag lägga till att jag gillade din senaste yt-video! Du gör dig himla bra framför kameran alltså, inte bara vid stillbild 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jag godkänner integritetspolicyn * for Click to select the duration you give consent until.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.