Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Vecka 29

Denna veckan har jag badat massor. Och så spräckte jag skärmen på min iPhone riktigt ordentligt för första
gången någonsin. Jag som klarat mig i 7 år utan spindelväv-sprickor. Aja!
 

Ögonblick från veckan
Denna veckan har vi hängt ute på Filips föräldrars brygga i solen. Mys!
 
Jag som aldrig köper tidningar, passade på att läsa igenom alla de nyaste numren som jag kunde hitta hemma hos dem.
Härligt med tidningar ju! Men bloggar är bättre! Dock är jag inget fan av skärmar när jag ligger i solen - man ser ju inget 😉
 
En svettig dag efter jobbet köpte jag och Filip varsin subway och svalkade oss i favoritsjön.
 
Vi hade även en kombinerad Pokemon- och fotopromenad runt Stockholm.
 
Vi sköt luftpistol.
 
Jag var grym på det! Sen var jag och syrran och kvällsbadade och vi fick finfrämmat där på klippan 🙂

Mycket vatten i mitt liv denna helg! Tur att man bor i en vattentät ort. Alltså. En med mycket vatten...
 
Mina favoritben tillhörande en kille som somnat i eftermiddagssolen. Gottigt värre.
 
Sen storstädade jag hemma och tittade sorgset på denna bytta med alla mina fina promarkerpennor.
Jag har inte använt dem på så länge och lär inte använda dem innan de torkar. Det skär i hjärtat, men jag hinner aldrig måla längre.
Så nu har jag gett bort allihop till en av mina läsare 😀
 
 
Saker jag tänkt på

» Jag älskar cola på glasflaska (och cola på burk, men glasflaska är typ det bästa som finns), men det är ju så sabla dyrt att hålla på och köpa glasflaskor hela tiden?! Så jag undrar... är jag den enda som köper en glasflaska och sen en stor PET och fyller på glasflaskan när den är slut?! ?

 
» Att jag måste vara en skum människa som inte gillar massage. Folk brukar alltid stirra konstigt på mig när jag säger det, så jag har förstått att det typ är samma nivå på det som att inte ha sett Star Wars... haha..
 
 
Tips, favvisar och annat kul

» Ramen Ki-Mama. En restaurang på Birger Jarlsgatan 93, som serverar Ramen (nudelsoppa). Mums! De behöver dock jobba med sin look - en barnslig klipp-o-klistra-skylt på utsidan av restaurangen, inte någon mysig inredning och deras menyer bestod av ett halvtrasigt häfte med plastfickor, där varje rätt var tryckt på ett visitkort och inkört i plastfickan. Men nudelsoppan var verkligen magiskt god! Kan varmt rekommendera deras Miso Ramen. (Och tänk vad najs det hade varit att göra en makeover på ett sånt ställe, som har så mycket potential i det de säljer...) 🙂

 
» Lorina Sparkling Pink Lemonade. Suuupergod, söt citrondryck. Kanske inte så chockerande att jag gillade den så mycket, då jag älskar alla drycker med framträdande citronsmak, men ändå 😉
 
 
Inser nu att det bara är TVÅ VECKOR kvar till medeltidsveckan!?! Måste SY KLART!!! Varför blir det alltid såhär?! haha
Spara
Spara
Spara
Spara

33 comments on “Vecka 29”

 1. Jag är inte heller supetförtjust i massage, måste vara av någon jag litar på isåfall! Samma gäller med kramar, det måste liksom vara på mina villkor... Kan nog tänka mig att min mamma skulle bli glad över pennorna, hon älskar att hålla på med scrapbooking och måla och andra pyssliga ting 🙂

 2. Jag skulle jättegärna ta över några pennor och ge dem lite kärlek!! Har tänkt länge att jag skulle testa på det där med promarkers, men har alltid kommit annat ivägen när det väl ska till!
  Det är förresten din förtjänst att jag dammade av min kreativa sida, som jag tappade bort ett tag. Både foto och teckning.

 3. Jag gillar massage men har inte sett star wars.. Är detom så illa att inte ha sett dom? Det kanske får ses i höst 😉

  1. Haha vad jag har hört så är det det - folk sätter typ i halsen när jag säger att jag inte sett.. haha (nu har jag visserligen sett senaste på bio i alla fall men ändå haha)

 4. (Apropå Medeltidsveckan) JA VARFÖR BLIR DET ALLTID SÅ HÄR???!! Måste handsy en klänning i veckan nu. Tjoho! Tur hängselklänningen i princip bara är en tub med axelremmar.

 5. Jag spräckte också skärmen på min mobil i veckan, dricker cola ur glasflaska (bra tips med att fylla på dem!), massage är inget för mig och star wars har jag aldrig sett och vill aldrig se! ?

 6. Gillar inte heller massage om det inte är ett proffs som jag betalar för att bli knådad av, annars får jag ont.

  Vad det beträffar starwars så hade inte jag heller sett dem men för typ två år sedan så blev jag tvingad pga kärlek och pojkvän och jag måste erkänna att det finns ju en uppsjö av kopplingar från andra filmer och serier till starwars som jag har missat då jag inte sett filmerna. Det är samma sak med Narnia, du kan dra många kopplingar mellan de filmerna också.

  Jag blev lite mer allmänbildad i film efter starwarstittandet. Du som gillar sagor skulle nog inte avlida dig igenom dem 😉

 7. Himla gött ni ser ut att ha det! 😀

  Och jag hade heller inte sett star wars förrän för några år sedan (totalmotståndare) men nu älskar jag dom.
  Just saying ;P

  Vad det gäller att försöka få klart något till medeltidsveckan så är jag faktiskt nöjd över att "bara" fått klart min struthätta. Har gett upp alla andra ambitioner att få klart någon klänning xD

  Men det skiter jag i och taggar Gotland i alla fall, får gå i samma klänning de tre dagarna vi är där helt enkelt!

 8. Åh men halva grejen med Ramen Ki-Mama är ju att själva stället inte ser så mycket ut för världen, men att maten är helt fantastisk! Först gången jag var där, så skulle svärföräldrarna bjuda oss "finmiddag" ute på stan, efter ett tips på internet bestämde vi oss för Ki-Mama, ringde och bokade bord och åkte sen dit och när vi stod utanför tänkte vi mest: what.... Men sen när maten kom in, wow.