Med Island i backspegeln

40
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Olympus OM-D E-M5 Mark II + Olympus 17/1,8
Bilder tagna i Þingvellir, Vík, Blue Lagoon, Geysir & Hella.
 
 
När jag sitter och kollar igenom alla bilder som jag tog på Island så kan jag inte låta bli att tänka på hur det skulle vara att boka en biljett helt själv (behöver inte vara Island, kan vara Österrike och Norge också), enbart för att bila runt och ta självporträtt i coola miljöer. Jag blir lätt stressad av att någon annan ska ta bilder åt mig – oftast för att jag vet att personen i fråga kanske egentligen inte är så himla sugen på att ta bilden som jag är ute efter.
 
Nä tänk att packa hela sago-garderoben och dra iväg.
Fast lite ensamt också… Helst av allt skulle jag ju vilja ha med mina sagosystrar 😀
Spara

40 responses to “Med Island i backspegeln

 1. Vackert!
  Jag är nyss hemkommen från Norge.
  Om du åker dit så måste du åka hela trollstigen. Så fint var det. 😀

 2. Tror det hade varit ganska mysigt och spännande att resa själv. Träffa massor av människor man inte skulle träffat annars & inte behöva anpassa sig efter någon annan 🙂 ❀

 3. ååå har själv tänkte tanken, att bara dra någonstans, bila runt och se sig som utan någon annan, men då gillar jag att vara själv också så jag skulle nog inte ha några problem med det 😉

 4. Vad vackert det är, verkligen en av mina drömresemål. Tror jag känner igen sista bilden från en scen av The Vale i Game of thrones! 🙂

 5. Alltså åååååh vi måste göra en sån resa någon gång <3 <3 <3 Island, Skottland, Irland, Österrike, Kanada… Finns så många vackra platser att besöka.
  Förstår magin med att åka själv också såklart, men det vore helt underbart att få hitta på något tillsammans.

 6. Så otroligt fina bilder du tar!
  Hur mycket tid lägger du ner på att redigera dina bilder?
  Är väldigt intresserad av att lära mig mer om redigering men dock på fritiden, har du något bra tips på en hemsida eller liknande så man kan få lite tips o hjälp? Kan grunderna i Photoshop men vill gå ner lite mer på djupet 🙂

 7. Jag är också lite sugen på att resa själv någon gång, bara för att slippa ha någon som väntar på att man ska bli klar med att fota 😉 För övrigt måste jag verkligen öva på att fota självporträtt, så svårt att få bra fokus ju!

 8. Alltså, jaaaaa!!! När åker vi!?!? Saknar så himla mycket att bara göra något vi tre tillsammans! Mysa och vara galna!
  Jag och Lovisa kanske får våldgästa dig till hösten? ;D <3 <3

 9. Åh, funderar också på att åka iväg själv! Många av mina nära tröttnar ibland när jag ska stå ett bra tag och testa olika vinklar, inställningar på kameran osv och oftast stressar det mig. Vissa är förstående dock! Men jag är nog också dålig på att förklara hur jag vill att bilden ska vara när jag ber folk ta en bild på mig. Men några har iofs aldrig hållt i en systemkamera förr så det kanske inte är så konstigt? Men iblandvill jag bara vara själv när jag fotograferar!

 10. Åh, funderar också på att åka iväg själv! Många av mina nära tröttnar ibland när jag ska stå ett bra tag och testa olika vinklar, inställningar på kameran osv och oftast stressar det mig. Vissa är förstående dock! Men jag är nog också dålig på att förklara hur jag vill att bilden ska vara när jag ber folk ta en bild på mig. Men några har iofs aldrig hållt i en systemkamera förr så det kanske inte är så konstigt? Men iblandvill jag bara vara själv när jag fotograferar!

 11. Åh, funderar också på att åka iväg själv! Många av mina nära tröttnar ibland när jag ska stå ett bra tag och testa olika vinklar, inställningar på kameran osv och oftast stressar det mig. Vissa är förstående dock! Men jag är nog också dålig på att förklara hur jag vill att bilden ska vara när jag ber folk ta en bild på mig. Men några har iofs aldrig hållt i en systemkamera förr så det kanske inte är så konstigt? Men iblandvill jag bara vara själv när jag fotograferar!

 12. Åh, funderar också på att åka iväg själv! Många av mina nära tröttnar ibland när jag ska stå ett bra tag och testa olika vinklar, inställningar på kameran osv och oftast stressar det mig. Vissa är förstående dock! Men jag är nog också dålig på att förklara hur jag vill att bilden ska vara när jag ber folk ta en bild på mig. Men några har iofs aldrig hållt i en systemkamera förr så det kanske inte är så konstigt? Men iblandvill jag bara vara själv när jag fotograferar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.