Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

It's like in the great stories

 
 
 
Modeller: Norah & Conny    Foto&Retusch: Elin Kero
Canon EOS 5D Mark II + Tamron AF 45/1,8 SP DI VC USD
 
 
Jag mår så himla bra när jag skapar sånna här bilder. Både när jag står där och fotograferar och när jag sitter hemma i mörkret och redigerar, medan regnet slår mot taket och Sagan om Ringen-musiken strömmar ur högtalarna. Jag måste påminna mig själv om det - så att jag inte bara skjuter upp mitt personliga skapande, bara för att det finns 'viktigare' saker att göra.
 
Den här gången var det en rejäl utmaning att fotografera. Det flyende ljuset, röken (som gör lite som den vill) och en häst som rör på sig. Det blev en kamp! En spännande sådan. Men fotografering är ju som bäst när det inte går på rutin 😉
 
Norah och Conny var i alla fall fantastiska som vanligt! Känner mig lite mallig som känner en krigarprinsessa ??
Spara

49 comments on “It's like in the great stories”

  1. Amen fy faaaan vad läckert!

    Norah är så sjukt cool, och de här bilderna är ju helt galet vackra. Ljuset..! Tycker att du besegrade de utmaningar du stötte på med buller och bång.

    Nä, alltså vet du vad, det bara kittlar i hela hjärtat nu. Tror jag måste gå och borra ner huvudet i en kudde eller nåt.

    /Ellen.

  2. Ahh, gåshuden som sprider sig när man ser första bilden på Bloglovin... Magiskt Elin, du har lyckats igen!

  3. Alltså så otrooooligt magiskt! Skulle vara otroligt häftigt att få se hur en fotografering med dig skulle vara irl. Du e sååå bra. Stor inspiration!!