Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Mina juliga sagokläder!

Här kommer tusen bilder på mina nya sagokläder, som jag trivs så bra i!
(Manteln är dock lånad från Lovisa, men måste sy en egen asap!)

 
 
 
 
 
 
 
Foto: Henrik Jensen   Redigering: Moi!
 
 
Jag var på Medeltida Jul i Visby i helgen och det var maaaagiskt! Det såg mörkt ut på snöfronten, men jag dansade snödansen på Visbys gator under fredagskvällen, medan mina fotografkollegor såg på mig och förmodligen tyckte att jag var lite väl tramsig. Snöguden tyckte dock att jag var lite underhållande i alla fall, för både under lördagskvällen och söndagseftermiddagen, så öppnade hen upp himlen och strödde ner de vackraste och största av snöflingor över vår mysiga stad! Så tacka mig, goda vänner, tacka mig! ?
 
Jag känner mig aldrig så snygg, så självsäker eller så oövervinnerlig som när jag är i medeltiden. Det är någonting som händer med mig när jag drar på mig tunikan och struthättan. Stegen blir lättare och själen fäller ut sina vingar. Älskar den känslan.
 
 Ps/ Jag älskar verkligen vinrött!
Spara

24 comments on “Mina juliga sagokläder!”

 1. Ååh du är bara sååå fin i den färgkombon: vinrött och (gulbrungrönt? ?).

  Magiska bilder, som taget ur en julsaga. Cred till både dig och fotografen ?

 2. Alltså, hjärtögon x1000!!!
  Känner igen den där känslan, den är helt magisk! Trodde aldrig att jag skulle känna mig så bekväm i något, som jag gör i medeltidsutstyrslar 😀

 3. Åh vad fint 😀 Längtar så mycket efter Sverige nu när jag ser dina bilder! Efter snön och efter medeltida visby och efter andra sagotokar!

 4. Älskar alla sagobilder och sagovideos som du lägger ut!
  Det är typ höjdpunkten! Visserligen älskar jag hela din blogg, och alla dina vloggar, men när det kommer till de om medeltiden eller sagovärlden så är det hundra gånger mysigare(kan det ha att göra med det faktum att du älskar medeltiden?!), en dag i december när man bara vill dra på sig en mantel och mysa!

  ps. Helt sjukt snygga jul-sago-kläder! Är så avis!