Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Classic Black

I samarbete med Daniel Wellington
Adlinks: Daniel Wellington Classic Black Reading 36mm Rose Gold & DW Classic Cuff Rose Gold
 
 
Det jag tycker mest om med att ha bloggsamarbeten, är att det utmanar min kreativitet väldigt mycket.
Speciellt med DW, när jag tagit så pass många bilder som jag gjort... Först gjorde jag den här krispiga, ljusa varianten av ett lifestyle-stilleben. Sen ville jag förstärka gåvokänslan med en väldigt enkel bild på min och min pojkväns armar. Och den här gången ville jag både göra ytterligare ett stilleben (ett väldigt juligt sådant), samt ännu en "kärleksbild utan ansikte" - tyckte att jag lyckades med det :))
 
Nu är julen i alla fall över, men för dig som fortfarande är klocklös (eller känner att du behöver ännu en för variation), så får du (i samarbete med DW) 15% rabatt med koden "NEVNARIEN" inne på danielwellington.com, som dessutom kör fraktfritt överallt i hela världen.
 
Vill ni se hur det gick till bakom kulisserna när jag plåtade dessa bilder,
så kan ni se stillebenbildsvideon här och viden där jag fotograferade med min syster här!
 
 
 
 
 
Den juliga bilden som jag fotade till Instagram tidigare i månaden. 

6 comments on “Classic Black”

  1. Hej gillar du att skriva? I sådana fall har du möjlighet att skriva på vardagskrönikörens hemsida som gästskribent. Du skriver då en vardagskrönika, vilket är en personlig text som anknyter till en vardaglig händelse/företeelse. Omfånget ska ligga mellan 500-1000 ord. Är du intresserad? Skriv en kommentar på hemsidan vardagskronikoren.blogg.se eller mejla [email protected]