Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Video: Medeltidsveckan på Gotland

 
Kan du inte se klippet? Klicka in här!
Filmad med Canon Legria Mini X och redigerad i Adobe Premiere Pro.
 
 
Vilken magisk vecka vi haft! Är SÅ glad att jag valde att sätta fotandet lite åt sidan och istället fokusera på att filma allt det roliga som vi gjorde, för nu har jag en mysig video att kolla tillbaka på när jag längtar som mest!
 
Det finns inte ord som beskriver vad Medeltidsveckan betyder för mig och för så många andra. Blir faktiskt lite gråtmild här nu, när jag sitter och lyssnar på The Steward of Gondor (soundtrack till Sagan om Ringen) och tänker på hur lycklig jag är för att detta fantastiska evenemang finns och att så många reser från hela Sverige för att delta.
 
Tack Medeltidsveckan - och alla härliga människor som jag lärt känna där - för ännu en helt fantastisk vecka! <3

20 comments on “Video: Medeltidsveckan på Gotland”

 1. Ser alldeles alldeles underbart ut. Har varit på medeltidsveckan på Gotland en enda gång (typ 15 år sen) och känner att det är dags snart igen. Dom har faktiskt en här i Texas också:)

 2. Ååååh vad jag skulle vilja åka dit någon gång! Jag har varit på Gotland tre gånger men aldrig under Medeltidsveckan och jag skulle så gärna vilja uppleva allt du fångat i en underbar video! 🙂

 3. Ååå majj gaaaad, waaah!
  Tog mig visst tiden att titta lite snabbare än jag trodde. Och nu sitter jag är med rysningar och lite tårar, jag vill tillbaaakaaaa!
  Tack, bara tack för den här vloggen. Som jag trodde har du gjort min vinter <3

  Nästa år ska jag satsa på Trix och Jakthornet, så mysigt med båda ju. Och tygproblemet känner jag igen, fanns så mycket fint och jag vill ha allt haha!
  Tänkte på tornet där, vet du om det går att få tag på såna utanför ön? :9

  Ett stort tack igen, för tiden du ger oss för att vi ska få njuta av sånt här!

 4. Åååh, alltså rysningar! Jag var på medeltidsveckan för 15 år sedan och de minnena lever kvar än. Dock inte hittat någon som velat följa med senaste åren. Men nästa sommar får det bannemig vara dags. Jag våldgästar in mig hos dig annars, som en igel haha, för nu tusan vill jag dit!

 5. Jag har länge funderat på att åka till medeltidsveckan, verkar så sjukt mysigt! 😀
  Hade du medeltida kläder även första gången du var där?
  Och finns det gott om vegetarisk mat? 😉
  Och just det! Hur långt i förväg måste man fixa boende?