Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Vecka 13

Den här veckan (eller ja, förra veckan då, eftersom jag inte hann publicera igår) har varit KALAS!
Har varit ledig och haft ett par jättemysiga dagar, först med Filip och sen med familjen.
 
Ögonblick från veckan
Veckan började med att jag myste med Filip ute hos hans föräldrar. Här tog vi en vårpromme i solskenet!
 
Vi spelade Risk. Först gick det åt helvete och sen vann jag helt plötsligt - vet inte riktigt hur det gick till... haha.
 
Älskar att de bor vid havet, så att man bara kan springa ner, spana efter båtar och lyssna på vattnet som kluckar.
 
Hittade den här tröttsamma artikeln i ELLE och jag och Filip var rörande överens om att istället för att slösa bort
typ 2 veckor om året på att "träna ansiktet för att se yngre ut", så kanske man skulle ta och njuta av livet istället...?
 
Älskar trägångar mot gräsig och stenig bakgrund - tycker det är så fiiiint! 😀 Påminner mig om Västkusten...
 
Jag var trött en kväll och låg och kollade på serier i en hydda av täcket och alla mina fluffiga kuddar. Gosigt.
 
Tog med mig kameran ut i mamma och pappas trädgård för att fota vårblommor.
 
Hade problem med att få igång bilen, så vi skulle köra med startkablar. Mammas min säger ganska mycket om våra känslor kring det hela haha...
 
Fotade de här bilderna med mamma och det var väldigt blåsigt!! haha..

 
Myste med Ada som alla andra nätter i Skara. Hon är lite läskig ibland dock, när man är helt inne i det man gör på datorn och så kollar man bara av en händelse på henne och så ligger hon där och STIRRAR på en utan att vända bort blicken x'D
 
Sen vara jag en sväng i Jönköping, med de här knasbollarna!
 
Och så avslutade vi helgen med glassmys!
 
 
Saker jag tänkt på
» Att jag vill bli bra på att fixa med bilar, så att jag slipper fråga om hjälp för minsta grej, precis som det förväntas av mig för att jag är tjej. Hade bara vart så najs att hjälpa till och spräcka några normer ibland. 😉 Men iaf: Batteribyte och lösning av batteristrul = check! 😉
 
» Att jag fortfarande tror att småstaden jag är uppväxt i är kvar i stenåldern. När jag ska kolla upp något (t.ex. öppettider) på nätet så tänker jag typ alltid helt allvarligt att "äsch de har väl inte nån hemsida" haha. Varför skulle de inte ha det?! Det är 2016 och de är liksom inte isolerade från resten av världen?? Men i mitt huvud är de det, så blir lika glad varje gång jag googlar "apoteket skara öppettider" och inser att det finns svar att hitta x')
 
» Att jag vill ha en GoProooooo!! Någon som vill sälja sin Hero 4 till mig? 😉 😉 😉 😉
 
 

Tips, favvisar och annat kul

» H&M's nagellack. Många har sagt att de är bra, men jag har inte riktigt trott på det.. hehe. Men seriöst, de ÄR bra! För en sån billig peng, jag blev rikigt positivt överraskad. Flyter på riktigt bra och torkar snabbt. Jag är van vid att jag alltid skaver bort lack oavsett om det är billigt eller dyrt, så jag förväntar mig aldrig att de ska hålla länge... men jag tycker ändå att det håller riktigt bra!

» Tofuline vaniljglass. Vegansk vaniljglass. Visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig när jag smakade, men tyckte den var supergod!

 
 
🙂

19 comments on “Vecka 13”

 1. Haha, jag är exakt likadan! Varje gång jag kommer hem till den lilla staden i Tyskland där jag växte upp blir jag förvånad över att det finns rätt trendiga affärer inne i stan x)

 2. Tummen upp för vegansk glass ! Rekommenderar Oatlys vaniljglass ^^

  Vet precis vad du menar med att kunna mottala normer haha, känner att det är så mycket jag vill lära mig att göra 🙂 och nåt som lät sjukt jäkla onödvändigt är fasen ansiktsträning.. what liksom?

 3. Hejsan! Jag vill tipsa om Girlpower-podden som släpps med mig och Anna Untz i samarbete med Devote. Länk i min blogg! sagalindqvist.devote.se <3

  I premiäravsnittet av Girlpower-podden får vi lära känna de två tokiga tjejerna Anna Untz och Saga Lindqvist. Vi får bland annat ta del av deras erfarenheter kring vikthets. Men frågan är, varför luktar Saga på en död fågel? Och vad hände egentligen när Annas bil blev sönderslagen? Det får ni höra om i premiäravsnittet av Girlpower-podden. Nu kör vi!

 4. Ansiktsträning, hade aldrig hört talas om det förrän nu... blä. Så onödigt. Orkar inte all denna hysteri! Förstår att du blev irriterad.

  Härliga bilder i alla fall! 🙂

 5. Kan verkligen rekommendera Tofulines jordgubbsglass också. En varning bara: kan hända att du cravear den varenda kväll resten av livet när du väl har provat dock 😉 Extra supergod med kolasås till.

 6. Kunna lite om bilar är alltid bra! Jag kunde inte mycket om bilar innan jag åkte till Australien. Där jobbade jag ute på vischan med att driva kor (DÄR kan vi snacka om att jag var glad att ha kameran med mig!) och fick lära mig allt från att byta batteri och byta däck till att laga däcken och byta olja. Det är faktiskt inte så jäkla avancerat, trots det tas det för givet att man som tjej inte kan något alls.

  1. Haha nej grejen är ju att det egentligen inte är så himla svårt (det jag hunnit lära mig nu hehe), men det är ju klurigt att göra något som man aldrig gjort förrut eftersom man inte vet vart man ska börja... ;D

 7. Åh älskar dessa inlägg! 😀 Så mysigt att läsa och se alla bilder!

  Haha blev lite paff när du skrev "Tofuline vaniljglass. Vegansk vaniljglass". Var laktosintolerant när jag var yngre och det var den enda laktosfria glassen då (nu finns det massor!). Aldrig riktigt tänkt på att den är vegansk.. alltid sett den som den där "laktosfria glassen" 😀

 8. Underbara bilder as always! 😀

  Ang. nagellacken.. en kompis prisade dessa lack till skyarna, så vi åkte in och köpte några nya nyanser, jag köpte dock bara ett, och min kompis ett likadant bland de hon valde.. bådas flagnade jättesnabbt, så tyvärr verkar det bero lite på vilken kulör en köper :/