Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Att veta vad man vill göra

 
Bild som jag tog tillsammans med Karin Uggla för några veckor sedan.
Vi fotograferade en himla massa inredning den dagen, fler bilder kommer snart! 🙂
 
 
Jag har länge tyckt att det varit väldigt svårt att svara på vad jag vill hålla på med för typ av fotografi. Jag har fotograferat ganska mycket olika genom åren och inte kunnat precisera mig. Allt är ju kul! Men så denna hösten, så har jag fått den där goa känslan som säger mig att "det här är min grej". Och det är inredning och kanske framför allt produktbilder i miljö. Jag älskar det!
 

Sen vet ju ni att jag tycker vädigt mycket om att fotografera människor också, så jag kommer att fortsätta med det. Dock inte bröllop och sådant, utan jag vill fotografera mer mode. Så detta är min uppgift för de kommande månaderna: Att fokusera mer på dessa typer av bilder, för det är sådant jag vill ha i min portfolio från och med sommaren, då jag tar examen från Fotoskolan STHLM.

 
Känns superspännande! Nu kör vi! 😀

26 comments on “Att veta vad man vill göra”

 1. Lykke til! 🙂 Jeg liker også å fotografere interiør. Dessuten elsker jeg å fotografere mat - så godt å prøvesmake etterpå - hehe 🙂

 2. Åh shit, tar du snart examen? Grattis! Vad snabbt tiden går ? tycker att dina produktbilder är spot on! Och sammarbetet med Uggla gick också väldigt bra, väldigt fin stämning i bilden och fint fokus. ? You can do it! Men.... om jag gifter mig så hade jag gjort en plats i min budget för att bli fotad av dig, attsingen! ? Hoppas du tar dig an sådana uppdrag i framtiden ändå ? även om det inte kommer ske inom de närmsta 3 åren ?

 3. Kul att du hittat din grej! Du gör det ju så himla bra. Och klart du ska göra det du vill och gör bra! (Trots att du gör det andra riktigt bra också såklart! :))

 4. det är ju SÅ skönt när man börjar hitta "sitt kall" i livet, haha. Letar fortfarnade efter mitt 😉

 5. Hej Nevvan!
  Jag har blivit så dundrande inspirerad av dina medeltidsklänningar och är sugen på att göra en egen! Tänkte höra om vart du har fått tag på dina mönster, jag har letat mig blind utan att hitta det "perfekta".

  Tack för en så himla fin blogg! <3

 6. Åh vad roligt! Det märks verkligen att du tycker det är roligt, för du är verkligen grym på det. Till och med en "vanlig" bild på typ ett par örhängen blir superfint!

 7. Åh vad härligt att du kommit på vad du vill göra! Du är otroligt duktig på att fotografera så jag hoppas att du kommer ha tid för din blogg även i framtiden 🙂 Själv känner jag mig mer vilsen än någonsin men hoppas på att det löser sig

 8. Wow, bilden är ju en Love Story! Killen o tjejen är fortfarande i sina olika boxar, men killen har förberett en ring och väntar in rätt tid att fria. Tjejens längtan är symboliserad i blomman som sträcker sig mot honom. Snyggt jobbat!

  1. Så himla kul att du såg det! 😀 det var inte med mening, utan jag tänkte på det efteråt när jag höll på att redigera ;D

 9. Alltså ååh, haha sorry för att jag råkade skicka iväg en tom kommentar, men här kommer det jag tänkte kommentera 😉

  Alltsåååå, dina bilder är sååå snygga! Älskar verkligen bilden ovanför och håller med om att det är verkligen din grej! Att fotografera produktbilder. Såå fina!

  Ska bli kul och få fortsätta följa dig! Har följt dig sen typ 2009?!?!? i 6 år insåg jag nu?!?! haha va sjukt

 10. MEN VA TUSAN!! Nu glömde jag skicka från inloggad på blogg.se, men det var jag som skrev det där att jag har följt dig i 6 år och att jag först råkade skicka iväg en tom kommentar, alltsååååå hahah