Hårfriläggning

14
 
Uppgift: Byta bakgrund från svart till rosa och bevara alla hårstrån! 🙂
 
 
Det är tre veckor kvar i skolan och just nu är det mycket fokus på friläggning och montage.
Det som tidigare varit helt omöjligt har plötsligt blivit väldigt möjligt och jag sitter framför min skärm och gapar, för att jag tycker att det är så himla fantastiskt! Tänk att det faktist går så bra ändå! Haha.. 
 
Så jag sitter kvar i skolan idag och jobbar, för om två timmar går tåget hem till familjen, så det är ingen idé att åka någonstans innan. Har sådan hemlängtan! Mesta hemlängtan jag känt sedan jag flyttade hit faktiskt. Ska bli så kul att hänga med syrran, käka pappas goda mat, spela China Schack med mamma och gosa med Ada!
 
Har sån ångest för att jag inte bloggat på SÅ MÅNGA dagar! Ah… tyckte precis att jag kommit in i ett flow..

14 responses to “Hårfriläggning

  1. Hej Elin!
    Jag går en fotokurs i skolan just nu, Fotografisk Bild 1, och har precis fått ett uppdrag att ta en serie med bilder, 3-5 st, som förmedlar en känsla. Bilderna ska alltså hänga ihop, men också kunna vara fristående. Bilderna ska vara enhetliga och ha ett personligt uttryck. Jag har ingen aning om vilken känsla jag vill fota, men jag undrar om du har något tips angående att fota en bildserie. Hur ska man tänka? ska man ta alla bilder i samma miljö eller förstör det bara?

  2. Välkommen tillbaka efter några dagars paus. 🙂 Ja det där är ju inte enkelt precis. Är inte så glad i redigering däremot fotandet. Men skulle ju såklart vilja kunna allt när man behöver det. 😉

  3. Åh Ha inte ångest för bloggen 🙂 du skriver så vettiga inlägg så det behövs inte inlägg varje dag – flera gånger om dagen. Vi älskar att du uppdaterar men det spelar ingen roll när. 🙂

    Skönt att få komma hem en sväng och andas 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.