Have fun in LA

45

 
 
 
 
 
 
 
 
Canon EOS 600D + Sigma 30/1,4 Art
 
 
Lite självporträtt jag tagit idag!
 
När jag reste hem till Skara denna gången så tog medeltidsprylarna så mycket plats att jag bara fick med mig två ombyten av vanliga kläder. Prima när man tänkt stanna en vecka, ellerhur? 😉 Fast så visste jag ju att jag har en syster i samma size, så har gått och knyckt kläder av henne isället… som detta ovan till exempel.. hehe.
 
Nu sitter jag och försöker övertyga syrran om att vi ska köpa godis. Det går sådär…

45 responses to “Have fun in LA

  1. Herregud vad du är fin! Och jag gör precis samma sak, fast med min mammas kläder. Så fort jag kommer hem dit så hittar jag något fint att sedan låna.. hehe! Hennes storlekar är liksom sådär skönt stora så en bara kan mysa hela dagarna i hennes doft sen.

  2. Blir avis på dig, varför får du så bra bilder med en 600D. Då jag själv äger så ser det ut som jag tagit bilderna med min mobil. Skojar inte! :O

    Hänger det på objektivet kanske?

  3. Haha, är precis lika dan med min mamma och syster, vi lånar jämt kläder av varandra. Supersmidigt ju, och bästa billigaste sättet att byta ut sin garderob 🙂

  4. Jag och min bästa tjejkompis brukar säga att vi "delar garderob", skulle vi någon gång bli ovänner skulle det snart bli svårt att bestämma vems som är vems eftersom allt är "vårt", haha. Det är sällan saker vi köper stannar hos en själv och vi byter nästan alltid om hos varandra. Kompisar, syskon, mammor med samma storlek är något av det bästa som finns!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.