Motljus

70
 
 Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 35/2.0 IS USM
 
 
Helluabuba people! Vilken typisk söndag det är idag – även om det är ledigt imorgon också! 🙂 Har inte speciellt mycket lust att göra någonting, även om solen skiner så fint ute… Vaaaaaad skaaaa jaaaag hitta påååå?
Dessa bilder tog jag på syrran i förrgår, för att jag tyckte att hon hade coola kläder på sig, så vi tog en spontantripp ut till vårat favorit-industriområde.. hehe.. fast vi körde på en annan vägg 😉
 
Så när vi står där och fotograferar och har kul tillsammans, så kör det upp en bil på området. Jättelångsamt. Sen kör bilen tillbaka jättelångsamt och någon har vevat ner rutan och visslar. Ja, ni vet, det klassiska. Och sen kör de över gatan och fortsätter köra långsamt och jag är bara skitförbannad. Varje gång det hänt (sedan det började hända när man blev tonåring) så har jag tyckt att det varit jobbigt och obehagligt. Nu blir jag bara ruggigt förbannad, som sagt. Jag förstår inte varför man gör något sånt? Jag förstår inte varför så många i den här världen engagerar sig så i att köra sakta, tuta, busvissla, jama, ”ksskss’a”, kommentera vad man håller i händerna, kommentera hur man ser ut, kommentera ens blotta existens, stirra ut en när man passerar osv osv. DET ÄR INTE TREVLIGT. DET ÄR INGEN KOMPLIMANG. Bara ett fullständigt jävla rövbeteende som folk i alla generationer pysslar med. Och jag är så sjukt less på det. Sluta stör mig i mitt fridfulla liv.
 
Så, nu ska jag sluta gnälla på det, för ingen av dem som gör sånna här saker kommer ändå läsa eller ens göra något åt sitt beteende. Jag har tom sagt till personer facetoface att jag vill att de ska lägga ner, men de gör såklart inte det. De hånskrattar och fortsätter. Som ytterligare ett bevis på att det inte alls är någon komplimang.
 
Jaja, bilderna blev iaf tokbra, även fast jag knappt såg något i sökaren pga motljuset xD
 
 
 
 
 
 

70 responses to “Motljus

 1. Jättehäftiga bilder!

  Stör mig också så sjukt mycket på sådana människor, jag brukar dock svara tillbaka med att visa fingret vilket kanske inte är det mognaste man kan göra…

 2. Busvisslare.. Haha ibland funkar de att shama tillbaka. Det ultimata vore att hinna dra fram en realisisk dildo ur gylfen och le överdrivet snuskigt. Det skulle nog få de chockade haha.

  Testade chatroulette en gång på skoj och kom till en snubbe som va helt inne i sitt strippande. Han fråga om ja ville se mer, varpå jag svarade "do you wanna se MY dick?" Och han kom av sig helt :p

 3. Woooooow… Gobsmacked! I’m totally serious. Fantastiskt fantastiska bilder! Nu blev jag jättepepp på att fota, fota och fota lite till! Synd bara att man är på jobbet, haha… Så sjukt snygg!

  Kram! 🙂

 4. Gaaaalet fina bilder! 🙂

  Röövbeteende är bara förnamnet på det där… jag hade nog blivit skogstokig. Det blev jag en gång också, nästan så jag blev rädd för mig själv. haha!! Men förhoppningsvis slutade personerna efter detta hände. haha! (vågar inte avslöja vad jag gjorde).

 5. Men åååh, så fina! Alltså motljus är min fiende när jag fotar, känner mig helt värdelös för det blir bara bajs när jag försöker. Känns som att jag missat någon hemlighet som alla andra ligger på, haha! x) Du skulle inte vilja lägga upp några tips o trix för bästa motljusbilderna? 😉

 6. haha!!! okej då… jag jagade dessa killar med bilen..och var fullkomligt vansinnig.. (detaljerna låter vi bli att avslöja) 😉 haha! Hade haft en dålig dag, bägaren rann över liksom. Helt galet!

 7. Samma sak hände mig när jag jobbade, jag jobbar i en mataffär och stod och plockade upp varor och hör hur någon börjar "ksskss" och vissla. Tittar mig om och ser att några douchebags går omkring och tittar på mig och gör sådana ljud. Sprang och gömde mig på lagret tills de försvann haha. Tyckte bara det var obehagligt.

 8. Fantastiska foton.

  Jag förstår inte, jag lär mig aldrig hur jag ska fotografera motljus för att få dom helt perfekta. Och ännu mindre hur man ska redigera då objektet/personen framträds bäst i motljus.

  Skulle du inte kunna göra en video/inlägg om hur du redigerar samt fotograferar i motljus? Jag vill verkligen lära mig!

 9. Wow verkligen grymma bilder, du är en grymt duktig fotograf och din syster är verkligen vacker!

  Och håller med om det du skriver, det är verkligen komplimang när killar gör sådant..

 10. HATAR catcalls mer än någonting annat, för att en vet att det inte går att göra så mycket mer åt det än att peka finger och skrika tillbaka. och detta med att vi ska FÖRVÄNTA oss detta för att vi är unga tjejer och, som du sa, ta det som komplimanger? så äckligt.

  bilderna är DÖSNYGGA!! tycker verkligen om dem, vet inte hur jag ska förklara men det känns så rent och crispy white på något sätt? hursomhelst, jättefina bilder och vad grymma ni är som fotograf/modell! 😀

 11. När jag var typ 15 hade jag i säkert ett halvår sparat hela min månadspeng för att ha råd med att köpa min alldeles egna systemkamera. När jag väl hade fått den så var det vår och jag bestämde mig för att gå ut och utforska lite, på vägen mötte jag min granne som stannade sin bil och vevade ner rutan och frågade "Ja, det var en fin kamera du hade där. Är den ny? Vad betalade mamma och pappa för den då?". Jag lyckades väl stamma fram något och grannen skrattade åt mig och körde vidare. Borde ha svarat "Det var en fin bil du hade? Den är väl begagnad, vad fick du låna för den?"
  Kan ju lugnt säga att jag inte direkt umgås med dem frivilligt längre.

 12. Det låter lite som att man blir ut tittad + att det e inte e trevligt! Asså om man är intresserad av folket gör, då kan man la ändå gå fram å prata trevligt tycker man. Än att åka fram å tillbaka med sin lastbil å vissla.

  Vad man ska göra åt detta? Det kan jag tala om för er! ?
  Ignorera de bah! Låtsas som att ni inte bryr er om de, de vill ju bah ha er uppmärksam ändå, tråkigt å onödigt nog. Det kanske är svårt i början men försöka är alltid nått! ?

  Kramz <3 /jessie

 13. Åh, det där är ju ett sånt jävla vidrigt maktbeteende. Som sagt, hur är det tänkt att man ska ta det som en komplimang? Det är ju inte som att dom egentligen förväntar sig att man ska springa fram till dom och börja "flörta" tillbaka. Nej, jag tycker det solklart handlar om att göra den man utsätter obekväm.

  Bilderna blev väldigt fina i alla fall, och hennes klädstil är fantastisk!

 14. Så underbara bilder! Skulle du kunna göra ett inlägg om hur man gör för att få såhär bra bilder i motljus? Jag får nämlingen aldrig till det, blir bara svart och suddigt. Skule uppskatta det så mycket, kram 🙂

 15. Sååå fina bilder?
  Ibland när jag går hem från skolan kan man få kommentarer som "hej tjejen" på ett sånt där sätt som vet att dom inte säger det för att vara trevliga. Jaja sååå fina bildet du yar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.