Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Två systrar och en katt

 
 
Och så hände det att jag plötsligt, helt oplanerat var tvungen att åka hem till familjen.
Var bara en och en halv månad sedan jag flyttade, men kändes som att jag inte hade varit hemma på typ ett halvår eller någonting! Så skönt att komma hem! Ni som bor i Stockholm vet ju att det var avspärrat på Söder pga något bombhot igår och naturligtvis var det precis när jag sprungit hemifrån - med ett stadigt grepp om mössan för att den inte skulle flyga av - på väg till centralen, för att hinna med ett tåg.
 
Busschaffisen meddelade (precis när jag trodde att vi skulle få hoppa av) att Gullmarsplan var avspärrat och droppade av oss på någon random hållplats i ett område jag aldrig hade varit i förrut. Fick lite småpanik innan jag bestämde mig för att boka en taxi. Och HUR enkel är inte Taxi Sthlm's app?! Hade aldrig använt den innan, så fattade inte riktigt att det kunde vara så enkelt. Visste ju som sagt inte vart jag var någonstans, men det visste ju min telefon så kunde bara svara JA på frågan "Vill du ha en taxi dit du är?", fylla i mitt namn och telefonnr och sen stod taxin framför mig efter två minuter. Wow. Effektivt. Haha.
 
Nu hänger jag, syrran och Ada i min säng, dricker te och surfar lite.. (Nej, okej, Ada sover bara).
Men efter det här inlägget ska jag byta dator och börja spela SIMS igen! Åh, har saknat det så mycket!!

21 comments on “Två systrar och en katt”

 1. Mysigt att vara hos familjen 🙂 Hoppas ni får en trevlig helg. Jag har en spinnande liten kattunge i knät just i skrivandets stund.

 2. Hej Du!
  Jag har ju lovprisat din blogg som en av de bästa redan tidigare vad det gäller innehåll 😉
  Nu som pluggandes web-design på ålderns höst för att dokumentera min hobby i poäng vill jag bara säga att jag gillar den nya designen. Ser fram emot att se det hela fullt fungerande!

 3. Haha fan vad coolt med taxi-appen!
  Fler saker i livet borde gå så snabbt o lätt 😛

 4. Hej Elin, appropå taxi, testa
  Uber taxi, efter jag började åka med dom så åker jag i princip inte något annat (inte sponsrad bara nördig 😉 )

 5. Hmm. själv skulle jag öppna kafeet och fick höra senare när chefen ringde att det låg en granat utanför skyltfönstret....... jag behövde inte jobba den dagen!

 6. Den är jättebra när man ska boka taxi i förväg också 😉 Speciellt när man ska åka i rusningstrafik och vet att det kommer vara köer så kan man ta fast pris genom den!