Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Tönnersa Strand

 
 

 
 
 
 
 
Såg dessa sagoträd på Ottilias instagram i somras och kände att jag bara var tvungen att åka dit!
Och så blev det denna helg! Först stannade vi på godisaffären som ligger där mitt ute på landet och fyllde en brun och oförstörd godispåse (en sån utan fula loggor och tryck) med massor av gott... och sen åkte vi ut för att möta solnedgången på Tönnersa strand. Dessvärre blev det ingen pampig solnedgång, för molnen trängde sig före, men det blev en mysig picknick ändå och jag tyckte att det var helt fantastiskt vackert med de höga sanddynorna och krokiga träden... WOW! Älskar sånna ställen!
 
Nu har Ottilia vart vid Hovs Hallar också, så jag tror bestämt att vi måste åka dit med..... 😉
(Men det blir vid nästa besök! För nu är jag hemma i Stockholm igen)

72 comments on “Tönnersa Strand”

 1. Åh stranden där är INGET mot Hovs Hallar, det och Kullaberg är utan tvekan Skånes coolaste platser!

 2. Är från Falkenberg, och kan tipsa om att det finns MÅNGA fler liknande träd på högra sidan av Hotell Tylösand, precis längs med Tylösand-stranden. Liknande ställen finns egentligen längs med hela kusten mellan Falkenberg och Laholm!

 3. Ja hovs hallar måste du åka till. Har varit där två gånger och det är EPIC! Mer dramatisk strand finns typ inte 😀

 4. Måste bara tipsa om en helt galet bra serie som heter Outlander. 😀 Den är så bra och verkligen fin om man gillar fantasy, historia o lite romans. <3

 5. Åh du måste till Hovs Hallar! Bor bara en liten bit därifrån, där är magiskt! 😀

 6. Hej hej!
  Kika gärna in på min blogg och följ min resa till drömbröllopet!
  Jag bloggar om mina tankar men lägger även upp inspirerande inlägg om allt från bröllopsklänningar till färgtema.
  Vem jag är kommer inte att avslöjas förrän den stora dagen.

  Kram!

 7. Nä...va förvånad jag blev när jag läste Tönnersa...kanske finns fler Tönnersa tänkte jag men inget mer med godis på landet =P jag bor ju här...ibland är fotoställena närmre än man tror :))

 8. Nä...va förvånad jag blev när jag läste Tönnersa...kanske finns fler Tönnersa tänkte jag men inget mer med godis på landet =P jag bor ju här...ibland är fotoställena närmre än man tror :))

 9. Vad kul att du är och svänger i mina hemtrakter. Badade alltid på Tönnersa strand när jag var liten, växte upp i hålan Genevad precis i närheten. Bor i Halmstad nu!

 10. Vad kul att du är och svänger i mina hemtrakter. Badade alltid på Tönnersa strand när jag var liten, växte upp i hålan Genevad precis i närheten. Bor i Halmstad nu!

 11. Åh! Mina hemtrakter 🙂 Brukade åka till lill-stugan nästan varje helg ett tag och köpa en stor påse godis, haha!
  Hovs Hallar är riktigt fint! Vill tipsa om att hälsans stig längs Lagan/Örelid i Laholm är himla mysigt också 😉 Tycker att det är sagolikt landskap som jag fotat mycket förr.

 12. Men hahaaaa. Tänkte "vilket underbart ställe" och var tvungen att googla på var det låg. En mil från vårt sommarhus haha. Hur stor är chansen att jag ALDRIG hört talas om Tönnersa strand under mina 30 år i Skummeslöv!? Ah ja, Hovs Hallar är absolut värt att besöka. Ta på bra vandringsskor och bege er både upp på berget och ner i stenbrotten. Älskar det 🙂

 13. Om du gillar ställen som Hovs hallar så ska du åka till Nimis. Ligger inte så fasligt långt från Hovs hallar. Kan även rekommendera Söderåsen nu när höstfärgerna börjar titta fram. Tips från en skåning som gillar naturen 🙂

 14. Åhh så galet vackert! Och första bilden ser riktigt sagoaktig ut, hade nog varit fint med någon temafotografering där 🙂 Och jag inser att jag bara måste ta och utforska Sverige mer, tänk vilka guldställen man har missat hitills. Tur vi har dig som hittar åt dem och delar med dig! 😀

  Och ni två ser väldigt mysiga ut! Härligt att se så mycket lycka i ditt liv!

 15. Kul att få inspiration från andra och följa dess fotspår. Tänk att jag följt dig sedan jag började blogga och du är en evig inspiration. Keep up the good work, nykär eller inte..

 16. Men herrejösses vilka fina bilder! Är så förbaskat glad för din skull att du har träffat honom med stort H för det är du verkligen värd. Jag minns hur ledsen jag blev när du och E gjorde slut och du var så nedgången. Men nu strålar hela du och det är fantastiskt kul! Ännu härligare är det att njuta av andras lycka när man aldrig kommer få uppleva den själv. Du är bäst Elin!

 17. För att återknyta till min tidigare kommentar, skulle inte du kunna göra ett inlägg som handlar om vilka serier du tycker om samt kanske filmer du sett som är bra. 😀 Gärna historiskt och fantasy men även annat. Hade varit roligt att läsa och allmänt kul att få lite tips 😉

  1. Det skulle jag absolut kunna göra! Tycker bara det är lite svårt för jag glömmer typ alltid bort vad jag kollat på för filmer haha ;D

 18. Åh hoppas på att få se fler bilder ifrån Halmstad! 😀 Nu vet jag precis vart jag ska fota min syster nu i dagarna. Jag tillhör den där typen som lätt blir lite blind för sin omgivning, trots att jag bott här i hela mitt liv så har jag svårt för att hitta några roliga platser att fota på vilket är lite lagom drygt, särskilt eftersom jag inte har körkort ännu så det blir ju svårt att ta sig runt och utforska också.

  1. Haha men det är väldigt lätt att bli blind... man får typ tvinga sig själv att öppna ögonen.. det brukar jag göra haha 🙂

 19. Hej Elin. Först vill jag bara säga att jag tycker din blogg är jättebra och väldigt inspirerande. Sen undrar jag hur du har gjort för att få din header-bild att täcka hela skärmen? På blogg.se kan man inte ladda upp bilder större än 1000px och jag lyckas inte få min bild så stor. Vore tacksam för hjälp. Kram Sara-Marie.

 20. Men gud så vackert!! Dit måste man ju åka någon gång...

  Kika gärna in på min blogg och läs om hur det är att vara medberoende samt självskadebeteende osv!
  Kram

 21. Nej men där kände man ju igen sig! Det är lite komiskt att ett ställe som känns så självklart för man sett det hela livet kan vara så otroligt för andra 🙂 Man blir lite hemmablind!