Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Jag kom in på Fotoskolan STHLM!

JAG KOM IN PÅ FOTOSKOLAN STHLM!

Omg... Hade ställt in så att alla mejl som går till min privata mejladress skulle komma upp som notiser på min iPhone (ville ju se direkt när mejlet kom).. och vid två idag låg jag i utesoffan och snapchat'ade med min kusin... då det pluppade upp på skärmen:

"Du är antagen till den kvalificerade yrkeshögskoleutbildningen Bildbehandlare i Stockholm...".   Jag skrek från utesoffan. Syrran skrek från solstolen. Sedan sprang vi filmiskt, tjutande mot varandra, började kramdansa mitt på gräsmattan och ramlade sedan ned i en hög på marken, samtidigt som grannen kom gående och undrade vad som hänt.. Haha.

Shit... Det har inte riktigt gått upp för mig... men jag ska flytta till Stockholm i augusti! Kan ni fatta att det är på riktigt?!

123 comments on “Jag kom in på Fotoskolan STHLM!”

 1. Jättestort grattis Elin! Jag har följt din blogg i flera år och du är så duktig på det du gör och du verkar vara en väldigt härlig och go tjej 🙂 Önskar dig ett gigantiskt lycka till, och än en gång - GRATTIS!
  Kramar

 2. Åh grattis!!! Vad roligt för dig, och du är verkligen värd det här! Lycka till 🙂

 3. Grattis Elin! 🙂 så otroligt kul! Men alla vi läsare visste ju att du var så duktig att du skulle komma in 😉

 4. WOOOOOOW vad roligt!! De har en blogg (ettorna skulle jag tro) som jag följt ett litet tag, de är skickliga! Ååh du passar helt klart där, du kommer säkert ha jättekul och utvecklas massor! <3

 5. Grattis som fan 🙂
  Kul att det går bra för dig och att dina drömmar och önskningar slår in!
  Lycka till med utbildningen och hoppas du ska trivas i Sthlm.

 6. Stort grattis igen, det är du värd Elin, snacka om härlig comeback! 🙂 Kram på dig

 7. Fantastiskt kul, stort,stort grattis. Jag var ju oxå säker på att detta skulle gå vägen, så duktig dom du är 🙂
  jag önskar dig oxå lycka till med flytt till Stockholm. Ja jag ser framemot att följa dig på ytterligare ett äventyr. Ja om du låter oss följa med vill säga 😉
  Grattiskram 🙂

 8. STTOOORRT GRATTIS IGEN!!! har typ sagt det 15 000 ggr nu!! du är sååå värd det!! <3333

 9. Åhhh vad kul!! Grattis!! Himla glad för din skull, det verkar verkligen som något du vill göra och det gör mig så glad att du kom in! Hoppas det blir kul! Du är så grym och det blir spännande att följa med dig på nya äventyr! 😀 Stort stort grattis!

 10. ÅHHHHHH så kul och vad glad jag blir för din skull 🙂 hoppas du lär dig mycket så att du kanske kan lära oss också här på bloggen 😉

 11. Grattis!! Vad roligt! 😀 Jag ska också flytta till Sthlm till hösten och studera foto, fast då på gymnasiet. Skrev faktiskt om det på min blogg idag, kolla gärna 🙂

 12. Supergrattis till dig Elin!! Du förtjänar det verkligen och hoppas du kommer trivas bra här i Stockholm!

 13. Många grattis till dig! Passar dig perfekt =) Efter alla år jag följt dig så har du det som krävs, även om jag inte kommenterar ofta så kollar jag din blogg varje dag och du är en härlig fläkt av gladhet!

 14. Stort grattis Elin!! 🙂 det är du verkligen värld att få göra nåt du älskar <3

 15. Grattis! Ska bli spännande och följa, vilket jag hoppas vi får 😀 Du skapar ju så himla fina bilder och inspirerar andra med ditt arbete.

 16. Stort grattis och lycka till! Om det är någon som förtjänar platsen så är det DU!

 17. Grattis! Måste medge att jag är lite avundsjuk haha, jag har funderat på att söka till nästa år, så nu tänker jag följa dig och se om det är nåt som skulle passa mig 😉 Jag har också varit nervös för jag tycker att du är jätteduktig och jag har tänkt att om du inte kommer in så har jag ju inte en chans i världen och hur bra måste man då vara för att komma in xD så ja lite avundsjuk, men ändå bra att du kom in och såklart hur kul som helst för dig!

 18. Ett stort grattis! Det kom faktiskt en liten tår när jag läste det på Twitter. Känner dig inte, men har förstått hur mycket detta betyder för dig. Du förtjänar det 🙂

 19. Gud va roligt, jag är så glad för din skull. GRATTIS! Du förtjänade din plats där!

 20. Stort grattis 🙂 Det här är du så värd!
  Jag ser så fram emot att följa dig under dina studier... Det ska bli så spännande :)!!!!
  /Millan

 21. Wow va roligt!! Även om vi redan visste att du var sjukt grym och att du givetvis skulle komma in så är det nu klart! STORT GRATTIIIIIS!!!

 22. Grattiiss! Va kuul!! 😀 Jag har en fråga, kan man använda exponeringskompesation i M-läget, och man kan det: hur påverkar det inställningarna och bilden? 🙂

 23. Grattis, och hoppas att du trivs i mitt gamla klassrum. Sitt inte för nära produktionen du kommer bli galen på allt spring bakom dig =)

 24. Grattis, grattis, grattis och återigen massa grattis!!!!! 😀 Du är så otroligt GRYM Elin! Då får vi se till att fika, fota och hänga! 😀 Kanske får vi till den där fotograferingen vi pratat om i typ... 4 år? Haha.

 25. Lite efter kommentar, men måste bara skriva ett STORT grattis till dig 😀 det va du värd 🙂 Lycka till nu!