Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

När jag blundar är jag drottning

 
 
 
Jag är ovanligt uppe i det blå. Lyssnar på musik och dagdrömmer. Dricker rabarbersaft, som är det bästa jag vet. Skriver med den stiligaste killen jag någonsin sett. Andas solsken och lekfull vind. Tittar på serier med min syster. Läser ut böcker. Går barfota så mycket och ofta som det bara går...
 
Mitt favoritsoundtrack just nu är från Snow White and the Huntsman och låtarna heter Coronation och Sanctuary. Magiska! När jag blundar känner jag mig som en drottning. Min gröna klänning kommer passa perfekt till det soundtracket - dels för att den är sydd i ett så kungligt tyg och dels för att släpet är så långt och kjolen böljar så mäktigt i vinden.. Kan inte beskrivaden känslan som uppstår när jag får bära sådana kläder. 
 
 
 Igår blev det dock:
Kjol [Vero Moda], Kamerarem [DIY], kameraväska [Knuth Bergholm]
Resten av det som syns i bild är gammalt och går ej att få tag på längre 🙂
 
 
 
Syrrans slitna skor, som hängt över kanten på ett stup i Kalefornien.
Canon EOS 600D + Sigma 30/1,4 Art

33 comments on “När jag blundar är jag drottning”

 1. Måste bara säga, TACK för att DU har inspirerat mig till att våga leva mer i fantasyvärlden, jag har inte gjort det sen LOTR tiden när jag var 12 år, men nu har jag tillochmed börjar sy min egna klänning inför medeltidsveckan 😀 TACK!!

 2. Åh, visst lägger du upp mycket bilder på dig och klänningen från medeltidsveckan?

 3. Gaah vad du är grym på att fota! Tycker själv det är väldigt kul att fota, men jag är långt ifrån så bra som du! Dina bilder och blogg är verkligen jättefina/bra! 🙂

  Kommentera supergärna låttips i mitt senaste inlägg, blir såå glad för alla som gör det! Kram 🙂

 4. Hej!
  I detta nu pågår ett folkmord av palestinier. Det kanske kan kännas att det inte finns någonting vi kan göra åt det, men det är fel. Vi kan använda våra röster för att få till en förändring, men det krävs att vi hjälps åt.
  Min vän har formulerat ett mail som hon har skrickat till de olika riksdagspartierna + regeringen. Ett mail som uppmanar till bojkott av israeliska varor. Vill du hjälpa till? Gå in på min blogg och följ instruktionerna.
  Tack!
  http://miramalin.wordpress.com/2014/07/18/palestina-3/

 5. Härligt att höra att du kan koppla av och njuta av tillvaron! ^^ Hoppas kunna göra detsamma snart, när jag fått bukt med utbrändheten/depressionen.