So tiny!

35
 
 
 
 
Fotograferat med Canon EOS 5d mark II + 50/1,4 + Speedlite 430EX II
 
Näst på min “måste testa”-lista är Panasonics pyttelilla GM1!
Många bloggare har den här kameran, bland annat Kenza och Angelica Blick. Tror att det är första gången som jag testar en Panasonic-kamera… om jag inte missminner mig (och om man inte räknar med min videokamera). Vet inte vad det är, men har som inte vart speciellt intresserad av de kamerorna innan, men jag tror att det är dags att ändra sig nu. Den här lilla ena är jag väldigt nyfiken på och så snabbfilmade jag med Panasonic GH3 på jobbet förra veckan och den var faktiskt riktigt härlig att jobba med, så nu när de släppt efterföljaren GH4 med 4K filminspelning så vill jag ju brutalgärna testa den också när den väl kommer… hehe..

Translation: Next camera on the “products I want to try out” list is this mini camera GM1.
It seems to be the new “blogger camera” since I’ve seen it on blogs like Kenzas and Angelica Blicks etc recently. I think it’s the first time I’m doing a test of one of the Panasonic cameras – don’t know why, but I haven’t been very interested in them until now.. Panasonic have released a few cool cameras the past months, including this GM1 and the new GH4, whitch record videos in 4K. Wow..

Imorgon är jag tjänstledig som vanligt, så det innebär TORSDAGSMYS för mig!
Ska dricka jordgubbssaft och kolla på senaste Ravenswood och Reign.

35 responses to “So tiny!

 1. Kan man ta med sig den när man reser tro? Är den tillräckligt bra för att kunna ta med liksom, man vill inte direkt ta med sig sin stora kamera och en massa objektiv till?

 2. Just GM1 och GH4 är jag väldigt sugen på! GM1 känns som något man faktiskt kanske kan köpa (men den är iaf någon tusenlapp för dyr tycker jag) medan GH4 mest är något att drömma om… Ser fram emot att höra vad du tycker om GM1an framöver.

 3. cool kamera! Juste måste kolla på både Ravenswood och PLL, tack för du påminner mig, haha! 😀

 4. Jag vill också ha torsdagsmys med saft och serier, själavård kallas det va? Det hade varit jättekul att få se lite bilder från GH4an!

 5. Vet att inlägget handlar om kameran, men jag ser bara i bakgrunder alla grymma videobloggar jag kommer få se!! 😀 😀

 6. Men vad liten kamera 😀
  Hoppas att du inte lämnar din Canon 😉
  Ser verkligen fram emot att få se de intressanta och roliga videos framöver! 🙂
  När du skrev att du skulle dricka jordgubbssaft så blev jag så sugen på det och får bilder i huvudet av varma sommardagar med jordgubbssaften i ena handen 😀

 7. Läst din blogg i många år nu! Undrar över vart den fina griffel tavlan kommer ifrån ? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cart Item Removed. Undo
 • No products in the cart.