Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Skriv under och rädda tigrarna

Detta är ett sponsrat inlägg från Greenpeace.

 
 
Sumatratigerns sista livsmiljöer förstörs för att skapa produkter med palmolja i våra butikshyllor. Gå med oss för att skydda Sumatras regnskog och den utrotningshotade tigern. Genom att skriva under blir du en del av vår kamp för att skydda Indonesiens sista regnskogar och livsmiljön för hotade arter som Sumatras tiger.
 
Det finns lösningar som inte leder till skogsskövling. Vi vill ha hållbar palmolja och ber våra favoritmärken att lyssna. Det är bråttom och omedelbara åtgärder måste sättas in för att stoppa förstörelsen av tigerns livsmiljö.
 

38 comments on “Skriv under och rädda tigrarna”

 1. Viktigt och bra att du tar upp det här. Klart man vill göra det lilla man kan för att hjälpa! =)

 2. Hej! Jag har en liten fråga. Jag har tittat på din video om hur man filmar med systemkameran. Då gav du tips på en ljudinspelare som man kan ha, och sedan lägga på det ljudet på videon. Men många av dem är så dyra, vet du någon som är lite billigare, gärna under 1000 lappen, men som ändå är bra (bättre än på systemkameran) 🙂

 3. Ja detta är viktiga frågor, bra att du tar upp det.:) Jag är både Panda och tiger fadder så en signatur ska de få från mig:)

  En stor önskan jag har är att kunna få fota en tiger i det vilda, har lyckats få fota en varg i skogen och den är ju oxå hotad i Sverige.

  Här vill jag ge ett tips om det är ok:) Jag lånade ut min systemkamera till min syster som skulle fota sin dotter när hon tävlade i hästhoppning. JAg var på väg dit när jag mötte vargen, den kom från skogen och dök upp plötsligt, fick tag på farsans lilla digitala ixus denna var ju kass och jag fick en bild innan vargen försvann. En tidig ixus var verkligen inte bra, sprang efter men den var borta.

  Vad lärde jag mig av detta och vad är det för tips jag vill ge? Jo låna aldrig ut din systemkamera, man vet aldrig när det dyker upp något att fota:)

 4. Helt sjukt att det bara finns 400 vilda kvar i världen... När jag ser sånt här så skriver jag alltid på! Sen brukar jag skriva på åt släktingar också, som inte har dator 😉 Hahaha..

 5. Holy shit så fint de blev! Ska absolut göra detta när min plånbok är lite tjockare, ohoho.

 6. ^
  Ojdå, skrev på fel inlägg. skulle vara till hårinlägget.

  Men jag skriver på!!

 7. Härligt att du tar upp sånt här! Jag läser bland annat en miljövårdskurs i min utbildning nu och vi pratar bland annat om sånt här, så man tänker verkligen extra mycket på det!

  En sak man kan göra är ju även att undvika att köpa produkter med palmolja i så mycket man kan. Står det vegetabilisk olja på innehållsförteckningen är det ofta palmolja, så vill man tänka på sånt är det bra att kolla upp lite extra 🙂 det brukar t.ex vara palmolja i vissa matlagningsoljor och i flytande margarin.

 8. Ska skriva under!
  Tycker alla borde skriva om detta.
  Ett mycket viktigt ämne som bör tas på fullt allvar.
  Så fina djur och det är hemskt vad vi människor gör.

 9. Redan skrivit på! 😀 Är så glad att du uppmärksammar det här! Så himla sorgligt att det finns så lite tigrar kvar i det vilda. Känns hemskt att tänka på att den dagen man får barn så kanske tigrarna är utdöda, det får ju bara inte hända!