Körsbär och små, små korn

34
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag ligger och lyssnar på den här magiska sången.
Det är en sån där som växer i ens öron, mjuk som.. jag vet inte vad… bara fyller den hörselgångarna.
Det gör mig pirrig i magen. Den gör mig modig.
Jag har något stort att berätta, åtminstone är det stort för mig. Det är väl så, när man vuxit upp med massa drömmar – och äntligen bestämt sig för att uppfylla dem.
Musiken påminner mig om att det är dags snart och att jag är redo. Det är fint det.
 
Men innan jag berättar, så ska jag visa mina körsbärsgrenar som hittat hem i min glasvas. Våren får närma sig långsamt även inomhus – innan allt blommar ut. Fast jag måste erkänna att jag har två vaser med tulpaner också. Även om det är flera evighetsveckor kvar. Men det är uppiggande, ellerhur?
 
Det börjar bli sent och jag ska nog försöka sova. Är på så konstigt humör. Jag är som ett litet glödande korn, som det ryker lite försiktigt om.. men som förblir dolt tills det flammar upp och allt sätts i brand. Beware.

34 responses to “Körsbär och små, små korn

 1. Det är så tydligt att du är författare och konstnär i ditt sätt att skriva. Jag vet inte riktigt vad det är, men något med dina formuleringar får mig att känna att det vore himla fint att sitta runt en lägereld och lyssna på dina berättelser.. 😉 Jag hoppas att du så småningom får din bok klar och publicerad – jag kan inte vänta på att läsa!

 2. haha växter inomhus funkar inte så bra för oss.
  jag fick en yucca-palm och en bukett tulpaner från coop när jag slutade.
  katterna åt up bladen på tulpanerna.. och dom tuggar på palmen. x)

 3. Våren kommer tillslut, både ute och i oss. Du är så grym som vågar ta steget att göra något nytt, följa dina drömmar!
  Och sista stycket, aah, så himla vackert skrivet <3

 4. Åh, är så nyfiken att man nästan spricker! Jag har följt dig i många år nu Elin och har alltid känt att du är en "vän" som man aldrig kommer att möta men som finns där med dina ord och bilder. Som gör det lite lättare i vardagen att inte känns sig allt för ensam eller vilsen i denna läskiga värld. Tack!

  Jag hoppas att dina drömmar slår in och att du blir lycklig med de du gör!

  Kram

 5. Åh vad spännande, ser fram emot att få ta del av vad det än är du har att berätta 🙂 Och ja, tulpaner får man absolut ha redan nu, jag har redan avverkar tre buketter haha.

 6. Vad fint du skrivit här, riktigt härligt. Fick lite "Krickelin" vibbar (vet inte du läst/följer hennes blogg?). Inspirerande!

  Måste ta tag i hur jag skriver på min blogg. Så svårt på engelska dock tycker jag, sugen att byta till svenska ibland…

  Ååååh när jag får lön vill jag också köpa hem lite härliga blommor, få lite färg, doft och liv i hemmet! Längtar längtar längtar verkligen efter vår och sommar nu.

  Låter spännande med detta stora du snart ska berätta! 😀 Och ack så härligt!

 7. Går alltid och längtar efter dina uppdateringar, så fina och genomtänkta! Ska bli kul att läsa vad det är för något spännande som du har på gång 🙂

 8. Vilken underbar låt! Du borde testa att lyssna på Christmas Surprise från filmen the Holiday, den kanske skulle vara nåt för dig också! Den låten, tycker jag, är helt magisk. ♡ Tycker om hela albumet från den filmen!

 9. Alla dina inlägg är som ett kapitel, du slutar när det är som mest spännande! Du är en jäkel på cliff-hangers… 😉 Ha det bra bästa Elin ♥

 10. Hej!
  Jag känner igen mig så mycket i dig. Ditt sätt att skriva. Att låta orden flyga fritt, att du bara öppnar och släpper ut dem. I mig bor också en osäkerhet, men också en visshet om att jag en dag kommer att göra allt det där jag drömmer om.

  Nu blir jag nyfiken! När får vi veta?

  Kram och ha en fin fredag! <3

 11. Spännande,nu blev jag nyfiken 😀
  Längtar tills man får höra vad det är! 🙂
  Vackra bilder och spännande + bra skrivit 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.