Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Vårkänslor

DET ÄR PÅ RIKTIGT! VÅREN ÄR HÄR! ÅH!
Förra veckan, när jag gick över parkeringen på väg till Skara över påsken så tänkte jag att "Nu är det nog sista gången jag ser de här kala grenarna" och i tisdags när jag kom hem... så glittrade det minsann sådär knallgrönt i björkarna och jag dog lite.. Jag dör lite varje gång jag går över parkeringen.. eller när jag tittar ut genom mitt köksfönster och ser min björkskog och alla vitsippor där under. Waaaaoooow!
 
Här nere kommer en blandad kompott med vårbilder från Skara, Malmö, Stockholm och Bankeryd. Jag insåg när jag höll på och bläddrade bland bilderna att jag inte är sådär "vår-fotografig".. Har mycket mer bilder av sommar, höst och vinter 🙂 Se om jag hinner ändra på det innan sommaren är här! 😉
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vårbilder från 2011-2013.

37 comments on “Vårkänslor”

 1. Waow! Så otroligt underbara bilder. De skriker verkligen vår om dem! Det är sjukt så fort allt går i naturen just nu. Ena stunden är allt bara grått och i andra stunden är vägarna fulla med både knoppar och blad. Jag älskar det!

 2. Hej Elin. Jättefina bilder! Älskar bilden med blåsipporna. Förstår inte hur du gör!? 😀 Jag går gladeligen in på din blogg ett par ggr om dagen för att se om nya fina bilder lagts upp. Är själv nybörjare med systemkamera sedan ca 1 år tillbaka, och inspireras verkligen av dig och uppskattar när du delar med dig med bra tips och så vidare. Varma vårhälsningar från mig!

 3. daaamn. min andning stannade när jag såg 2:a bilden..
  så grymt snygg. verkligen helt perfekt.
  ska du trycka prints och sälja så måste du ha med den tycker jag. kan tänka mig att en vit "border" skulle passa utöver själva ramverket om det nu inte är canvas

 4. Tack, du inspirerar mig verkligen, jag vill bara ut och fota och sitta vid datorn och redigera och hitta på....men men jag har inte tid, min restaurang kräver min tid, men snart får man vara ledig i dagarna 4 då kanske man hinner med lite.
  Ha en fin resa på Santo, ps jag la just in lite på min blogg från min resa till Santorini 2013.../ Personliga Persson

 5. Vilka härliga bilder! Älskar också att våren är här, att få gå i läderjacka och sneakers. Man blir så mycket gladare!

 6. Våren är helt klart bäst! Går också runt med ett litet leende att allt ÄNTLIGEN blivit grönt igen 🙂

 7. Hej! Du tar så vackra bilder! Jag måste bara få fråga vart du köpt din klänning som du har på bild nr 11, den ser ut att vara hur fin som helst! Ha det bra!

 8. ÅHHH vilka härliga foton...min själ njuter 🙂 och katten är bara SÅ lik min hankatt Brorsan haha....hoppas att ni haft en lika solig Valborg som här i GBG.

  Ny post ute...Mega-REA på inredning & kläder 🙂

  Ha en fin vårhelg 🙂

  LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor 🙂

  ENG

 9. Hej Elin! Jag är en 13 årig tjej som värkligen brinner för att fota. Ett problem är dock att jag inte vet hur jag får den bästa skärpan. Jag undrar om du har något tips på hur man får skarpa bilder. För dina är aldrig suddiga (om det inte är meningen såklart)❤️

 10. Hej! Jag ÄLSKAR dina bilder. Jag gillar att fotografera men jag är inte så bra på det. Jag har i alla fall en Canon EOS 600D..och jag undrar lite vad för inställningar jag ska använda för att ta såna fina bilder som du gjort på Bild nr. 2, 4, 12 och 14. Hade vart jättetacksam för svar. 🙂