Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Sommar?!

 
Långklänning från H&M (denna modellen).
 
 
Appropå "sommar", så köpte jag den här klänningen när jag var i Helsingborg.
Luftig och skön, går in i midjan och lite fladder vid bysten. Fint det. Haha. Är inte så bra på det här med långklänningar i vanliga fall, eftersom jag inte riktigt vet hur jag ska styla dem. För sig själva är de ju fina, men så fort jag vill ha en jacka eller en kofta så tycker jag att det är svårt att hitta något som passar. Kanske får se om jag kan hitta någon tunn, lång kofta, för en kort, vanlig känns ju bara muppigt på något sätt..
Någon som har något tips? 🙂

45 comments on “Sommar?!”

 1. Jag känner mig mest väldigt vilsen i långa klänningar även om jag väldigt gärna skulle vilja.. våga. Alla andra är så fina i det och du är lika vacker i allt. En tuff skinnjacka skulle passa fint till tror jag 🙂 Annars är det inte lika varmt med en jeansjacka till sommarkvällarna framöver. Säger jag som alltid fryser hihii..
  Kram <3

 2. Så fin 🙂 du passar jättebra i rosa läppstift 🙂 om du undrar vad du kan matcha till klänningen så en snygg svart skinnjacka passar perfekt om du har en sån,

 3. Allt som är kort i koftväg. Inte långa grejer. Gärna sluta innan klänningen går in i midjan och helsvart är mitt tips. Sen har jag ett till tips, du skulle till USA i sommar va? Passa på att köpa objektiv och kameragrejer när du är där för det är görbilligt jämfört med Sverige.

 4. Fokuserar alltid på fel saker men har du tänkt på ditt foto här kontra din profilbild för bloggen, tänker du på samma sak som jag 🙂 ?!

  Slår vad om att den där klänningen kommer glida runt i mer södra klimat snart 😉

 5. A just det, mitt drömobjektiv eller objektiv serie. 🙂 Kommer gråta floder när du har det och jag får glo på bilderna. Ja, det är klart, du har personalpris och då kanske det inte blir billigare. Då är det väl bara att kolla på vad de har för utbud för USA säger jag bara, har allt. Det finns nog inget som inte går att få tag i. Men det är bra att planera sina inköp annars blir det ju inte av. När åker du?

 6. Det jag matchar med är figurnära överdelar. Oftast blir det jeansjacka, kavaj eller skinnjacka. Annars skulle någon form av army-jacka funka också. (inte army-mönstrad alltså, utan helfärgad)

 7. Skulle själv också vilja ha långklänning men eftersom jag redan är så kort gör långklänningar att jag bara ser ännu kortare ut... haha 😀 jag tror att en kort läderjacka skulle vara ursnyggt med dendär! 🙂

 8. Åh fin klänning =) blommor är riktigt fint! Och luftiga klänningar eller kläder i överlag är ju inte så dumt 🙂

  Tycker att boleros är fina till klänningar eller lite kyligare sommardagar. Eller varför inte en blomma i håret då det är en blommig klänning?

 9. Tycker personligen att jeansjacka är snyggt till maxiklänning. Koftor är svårt, det ser ju inte alltid riktigt lika bra ut på som i ens tankar..

 10. Du kan faktiskt ta en kort kofta till, det är nog snyggast till en lång klänning eller en skinnis jacka. Men det är vad du själv tycker är snyggast som räknas egentligen. 😉

  KRAMZ ♡ /peach