Sommar?!

45
 
Långklänning från H&M (denna modellen).
 
 
Appropå “sommar”, så köpte jag den här klänningen när jag var i Helsingborg.
Luftig och skön, går in i midjan och lite fladder vid bysten. Fint det. Haha. Är inte så bra på det här med långklänningar i vanliga fall, eftersom jag inte riktigt vet hur jag ska styla dem. För sig själva är de ju fina, men så fort jag vill ha en jacka eller en kofta så tycker jag att det är svårt att hitta något som passar. Kanske får se om jag kan hitta någon tunn, lång kofta, för en kort, vanlig känns ju bara muppigt på något sätt..
Någon som har något tips? 🙂

45 responses to “Sommar?!

 1. Så himla fin klänning! Du med förresten! 🙂
  Stajla med en bolero eller en jeansjacka kanske? 🙂

 2. Jag känner mig mest väldigt vilsen i långa klänningar även om jag väldigt gärna skulle vilja.. våga. Alla andra är så fina i det och du är lika vacker i allt. En tuff skinnjacka skulle passa fint till tror jag 🙂 Annars är det inte lika varmt med en jeansjacka till sommarkvällarna framöver. Säger jag som alltid fryser hihii..
  Kram <3

 3. Så fin 🙂 du passar jättebra i rosa läppstift 🙂 om du undrar vad du kan matcha till klänningen så en snygg svart skinnjacka passar perfekt om du har en sån,

 4. Allt som är kort i koftväg. Inte långa grejer. Gärna sluta innan klänningen går in i midjan och helsvart är mitt tips. Sen har jag ett till tips, du skulle till USA i sommar va? Passa på att köpa objektiv och kameragrejer när du är där för det är görbilligt jämfört med Sverige.

 5. Fokuserar alltid på fel saker men har du tänkt på ditt foto här kontra din profilbild för bloggen, tänker du på samma sak som jag 🙂 ?!

  Slår vad om att den där klänningen kommer glida runt i mer södra klimat snart 😉

 6. A just det, mitt drömobjektiv eller objektiv serie. 🙂 Kommer gråta floder när du har det och jag får glo på bilderna. Ja, det är klart, du har personalpris och då kanske det inte blir billigare. Då är det väl bara att kolla på vad de har för utbud för USA säger jag bara, har allt. Det finns nog inget som inte går att få tag i. Men det är bra att planera sina inköp annars blir det ju inte av. När åker du?

 7. Det jag matchar med är figurnära överdelar. Oftast blir det jeansjacka, kavaj eller skinnjacka. Annars skulle någon form av army-jacka funka också. (inte army-mönstrad alltså, utan helfärgad)

 8. Skulle själv också vilja ha långklänning men eftersom jag redan är så kort gör långklänningar att jag bara ser ännu kortare ut… haha 😀 jag tror att en kort läderjacka skulle vara ursnyggt med dendär! 🙂

 9. Åh fin klänning =) blommor är riktigt fint! Och luftiga klänningar eller kläder i överlag är ju inte så dumt 🙂

  Tycker att boleros är fina till klänningar eller lite kyligare sommardagar. Eller varför inte en blomma i håret då det är en blommig klänning?

 10. Tycker personligen att jeansjacka är snyggt till maxiklänning. Koftor är svårt, det ser ju inte alltid riktigt lika bra ut på som i ens tankar..

 11. Du kan faktiskt ta en kort kofta till, det är nog snyggast till en lång klänning eller en skinnis jacka. Men det är vad du själv tycker är snyggast som räknas egentligen. 😉

  KRAMZ ♡ /peach

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jag godkänner integritetspolicyn * for Click to select the duration you give consent until.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sommar

25
Fotad med Sigma AF 70-300mm f/4-5,6 DG APO Zoom Macro

Sommar för mig är en fullsatt uteservering i kvällssolen…
Ett dämpat sorl av röster som fyller luften.
Vattnets kluckande under bryggorna och vågbrus intill klipporna.
Bara fötter på varma stenar.
Måsar som skriar.
Barn som skrattar.

Nu ska jag och Erik åka och bada igen.
Hoppas ni får en fin kväll 🙂

….och vad är sommar för dig?

25 responses to “Sommar

 1. sommar för mig är hästar, tänk rida en sen sommarkväll på en varm hästrygg :} åh, ryser av bara tanken.. <3 & självklart massa annnat som är sommar, som sol, bad & grillning!

  ha en trevlig kväll elin! 😀

 2. Sommar för mig är bad, sol och att gå i nästan ingenting 😉 Det är härligt att bara ligga ute och slappa och äta glass och dricka kalla drycker.

 3. Blöt varm asfalt när det regnat. Lukten av det =D nyklippt gräs. Glass med rossmak på Gotland. Hela Gotland =D guuud, sommaaar =D

 4. hej Elin 🙂

  jag är en nybörjar fotograf kan man säga. Jag har en liten digitalkamera men jag vill ha en systemkamera eller liknande. Men jag vet inte vilken som passar?

  Vet du någon bra nybörjarkamera?

  Skulle vara tacksam om du svarade, DU ÄR BÄST!

  svara på bloggen eller i dina kommentarer, vilket som passar dig bäst.

 5. Sommar för mig är att vara hos föräldrarna, dricka saft, ha picnic, bada och grilla.

  Älskar uteserveringar dessutom 🙂

 6. Va mysigt. Riktig sommar för mig är nog i grekland. Sitta på en veranda hos någon släkting eller på en taverna äta gott. Dansa sjunga. lite kaosat men då känner jag verkligen sommarkänslan:)

 7. Din sommaruppfattning låter jättefin, för mig är sommaren att sitta på en brygga med en nära vän och att känna kvällssolen bränna lagom mycket på näsan. Att känna värme både från solen och en människa, det är sommar för mig.

 8. åh vad fin bild!

  sommar för mig är att åka båt, sola och bada och ta långa promenader på kvällarna 🙂

 9. Sommar för mig är att åka och bada klockan tre på natten, sitta i kvälls solen med en kall öl och massa härliga vänner! 🙂 Och sen så är sommaren en paus från allt vad stress heter! (:

 10. sommar för mig är när, man kan gå ut, utan att bekymra sig om tiden, att det ska vara kallt och att allt är så jävla underbart 🙂

 11. sommar är att umgås med folket man har sjukt roligt ihop med. bara ha det underbart. för det är ju sommaren, underbar

 12. Sommar för mig är att sitta på en varm klippa, uppvärmd utav dagens sol. Känna doften utav en grill där köttet precis är pålagt. Man sitter fortfarande i bikini och känner hur det hettar på hela kroppen efter att solen har varit framme hela dagen. Man ser solnedgången i horisonten och hör vågorna klunka mot berget. Man sitter där och njuter av livet tillsammans med de man bryr sig om mest. Ja, det är nog sommar för mig! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jag godkänner integritetspolicyn * for Click to select the duration you give consent until.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cart
 • No products in the cart.