Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Nevvan Style: Höstmys

Plommonlila kofta från Cubus. Klänning från H&M. Dina favoritstrumpyxor, mina är från Pieces.
Bruna kängor från Scorett. Guldarmband från Gina Tricot. Nagellack från Nelly.com.
Diverse ringar från TopShop, TopShop och H&M.
 
 
JAG ÄLSKAR HÖSTEN!
Och jag älskar min nya kofta från Cubus, som jag fick helt gratis tack vare presentkorten som fanns i Blogawards-goodiebagsen! TACK för det. Annars hade jag kanske inte gått in i butiken och hittat den (för nej, jag är typ aldrig på Cubus, de slog nämligen igen i Jönköping, precis som Glitter... whyyyy??) - och då hade jag gått miste om en favorit! Funderar på att köpa en till i en annan färg.. haha..
 
Sen... varför går man inte till en skomakare oftare? Istället för att slänga högst dugliga skor liksom?
Mina favorit-kängor (trots världens plattaste, kallaste sulor och sjukt störiga klackar, som lät som high heels, fast de bara var 1cm) sa bye bye i vintras när båda klackarna lossnade och visade upp ett helt litet kontor med krökta spikar där under.. Men så kom jag på att man kanske kunde fråga hos någon skomakare om det gick att laga (även om de såg helt bedrövliga ut) - och tjena.. det gick ju!
När jag fick tillbaka dem hade de både en ny och skön sula OCH ljudlösa nya klackar. TACK! De blev till och med bättre än innan!! 😉
 
Sen kanske ni skiter fullständigt i sånna här inägg (??) - tror speciellt att mina manliga läsare älskar dem! Haha.. 😉 -  men jag kom på att det var roligt att göra kollage, så här kommer ett i alla fall 🙂

39 comments on “Nevvan Style: Höstmys”

 1. De där kängorna alltså, har varit avis på dom hur länge som helst haha. Kul att de gick att laga 🙂

 2. Speciellt texten är en av mina favorit typer av inlägg! Mer vardag och tankar och liknande 🙂

 3. Kofta? Nä, vet du vad Elin, en kofta har knappar hela vägen!
  Det där är en tröja ;D hihi.

 4. En kille här. Det var ett bra inlägg faktiskt. 🙂
  Jag hade sko krångel häromdagen. Och nu funderar jag att behålla skorna och se om det går att reparerar de. Du inte behöver ber om ursäkt pga av klädkollage bilden haha. Min Internet har varit så trög de senaste dagarna att ser jag inga bilder (trots att jag väntar en lång stund).... men jag fortsätter att surfa in här ändå! Fortsätt skriva då. Det kan du göra på ett väldigt bra sätt.
  🙂

 5. Har nog fört några av mina fvaoritskor till skomakaren också. Det må kosta lite för t.ex. klackbyte, men det är så värt det. 🙂

 6. Håller med om det där med skomakare. Jag hade ett par klackskor jag köpte till studenten -04, som jag fullkomligt ääälskar! Men klacken började bli sned och sulan hade nästan lossnat helt och såg bedrövligt ut. Efter ett besök hos skomakaren såg de som nya ut! Älskar dom! =)

 7. Jag har kollat på alla dina inlägg på Stil&Kläder. Så himla fin! Du har så fin stil, vill också ha...får börja köpa klänningar 🙂
  För egentligen gillar jag strumpbyxor och leggings mest haha, inte byxor.

 8. Haha ja vad tycker jag som manlig läsare om inlägg om kläder. Jag själv tycker att det kan vara kul att få visa upp sina kläder men jag gör det bara "live" inte på bloggen. Men jag har inget emot att läsa inlägg som detta på din blogg!:)
  När jag fann din blogg var det för att jag sökte efter fotobloggar. I början så följde jag dig mycket för bilderna men eftersom tiden gick tyckte jag du var minst lika intressant som bilderna, jag menar det intressanta blev inte bara bilderna utan Du, tjejen bakom bilderna. Så nu läser jag din blogg och ser helheten, du har skrivit om problem du tampas med och härom dagen skrev du om dina katter, och det berörde mig.
  Nu när jag läser din blogg gör jag inte det för bilderna och för att få inspiration, utan för helheten. Som om jag läser en kompis blogg:)

 9. Tack för att du delade med dig! Jag älskar din stil! Nu ska jag läsa inlägget, kollade bara på bilden och blev helt extas! Mer sånt här tack, haha 🙂

 10. Sådana här inlägg är bara kul ibland! Särskilt eftersom du har sådan fin stil 😉
  Om du har tips på snygga kängor som inte kostar skjortan får du gärna slänga upp lite tips! Letar järnet nämligen och när jag tänker på hur de ska se ut tänker jag alltid på dina gamla!

 11. Åh nej inte alls, jätte fina grejer.
  Det är bara kul om du "postar" liter mer outfits bilder. 🙂

 12. Det är hel bra att gå till skomakaren ju! 😀 jag borde göra det med mina högklackade men det blir liksom inte av 😛

 13. skomakare ska man absolut besöka med sina älskade skor. Dem kan göra underverk!

 14. Jaag gillar dessa inlägg. Det är kul att se hur du gör när du alltid lyckas para ihop allt och vart ifrån allt snyggt kommer. Behövlig inspiration, precis som resten av inläggen.