Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Bågskytte i höstskogen

WOW! Idag har det varit en helt fantastisk dag!!
Jag fick nämligen uppfylla en av mina drömmar, tack vare Victoria och Jeff, som drog med mig ut i Huskvarnaskogen för att träna bågskytte! Shit.. nog är det mycket att tänka på alltid, men en så himla skön känsla att traska längs smala stigar och sikta på något där inne mellan grenarna..
 
Jag måste gå med i bågskytteföreningen. Så är det bara. Det är sånt här jag vill hålla på med! 😀
 
 
 
Bilderna på mig tagna av Victoria Kvarnström och Jeff Freding.

49 comments on “Bågskytte i höstskogen”

 1. Härliga höst bilder, bågskytte är tokkul! Det är en skön känsla när man hittar något man verkligen vill hålla på med! Lycka till, du kommer att bli en vass bågskytt! Näst sista bilden, är fantastisk! Den borde du göra en tavla av:)

 2. Så himla kul att du gillade det! Var så kul att skjuta lite igen! Börjar du börjar jag igen. 😉 Skulle vara superkul!!

 3. åååå jag vill också testa, känner dock ingen som har en båge och är lite dyrt att köpa en bara för att testa. Måste fundera ut något annat sätt att lösa det på, det verkar så roligt och jag har i vuxen ålder inte skjutit med något annat än min värdelösa luftpistol. Du borde rama in något av fotografierna på dig, riktigt snyggt!

  1. Vet inte vart du bor, men det måste ju finnas ett helt gäng bågskytteföreningar - det brukar vara så att man ska kunna testskjuta - om det inte är med en grupp de sätter ihop, så kan man dra ihop en grupp själv och boka en tid - tror inte att det är jättedyrt 🙂

 4. Riktigt coola bilder, som dessutom visar den otroligt vackra hösten, fint fint! 🙂
  Är du lika duktig på bågskyttet som det ser ut också? 🙂

 5. åh vad man önskar att man hade dej som vän! du verkar vara en sånn himla fin mysig och skojig person som dessutom tar helt underbart fina bilder 🙂

 6. Härligt, måste ha varit riktigt roligt, och riktigt härliga bilder 🙂

  ps. jag har något som heter veckans blogg där jag valt din den här veckan.

 7. Åh, bågskytte verkar så kul! Har aldrig testat men blev sugen nu, kanske nåt man ska prova på nu innan det blir alltför kallt! Coola bilder!

 8. Åh, det är så roligt med bågskytte! En av de många underbara sakerna med att lajva och umgås med lajvare, det är liksom inget konstigt att någon har en båge liggandes hemma, haha.

 9. Åh, Jeff är snäll. Vi började med bågskytte samtidigt, han och jag och har fortfarande kontakt trots att jag slutade för många år sedan. 🙂

 10. Alltså jag tycker verkligen du skall börja syssla med bågskytte, för du verkar ju helt klart älska det!! 😀 Och shit vilka fina bilder, alla höst färger och de där ljus punkterna! Bara wow! 🙂