Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Min Pappa

De två bästa egenskaperna som jag fått av min pappa är.. för det första att fjanta runt och göra "konster", danssteg och miner - och för det andra att berätta totalt osammanhängande historier, som ingen förstår sig på. ...om man nu kan kalla det egenskaper, haha.. kanske mer förmågor.. men jag gillar det! Är det någonting som jag älskar med min pappa, så är det att han är en sån pajas - är han på bra humör, så är med största sannorlikhet alla andra det också, för det smittar av sig.
 
Är det någonting jag skulle vilja ha, så är det hans förmåga att nätverka och vara social - för han känner alla och har kontakter överallt. Det går inte att gå ut med honom någonstans utan att tre pers stannar honom för att prata och det är inga flyktiga hej där inte - nej nej.. haha..
 
Det senaste året, när det krisat ordentligt för mig, har han verkligen visat att han gör allt för mig och det finns inte nog ord eller gester som kan förklara hur mycket det betyder för mig. Att ha en pappa som sitter bredvid en och säger med sådan övertygelse att allting kommer att lösa sig och att han ska se till att det gör det - det är allt. Det är verkligen allt. Och jag vet att det inte varit lätt för honom att ta över den bördan jag kommit med, men här sitter jag idag och känner att jag kan påbörja ett helt nytt liv och det är tack vare honom. Honom och min mamma som också varit så förstående och peppande. Vi löser det här, Elin.
 
Jag tackar livet självt för att pappa är just min pappa. Jag älskar honom så obeskrivligt mycket och drömmer mardrömmar om att något ska hända honom. För han är min trygga punkt i livet och för att han är den underbara person han är. Pappa jag älskar dig och jag saknar dig! <3
 
 
 
Pappa kör programledarminen för sitt "tvprogram" Kockhörnan - en klassiker vid varje matlagningstillfälle.

 
Kvällens huvudrätt: TACOOOOS!
 
Syrran har det gosigt..
 
Och så mina två pussgurkor till föräldrar!

32 comments on “Min Pappa”

  1. Haha... haha.... Jag ba "whaaat?" när jag läste, men nu när jag kollar noga så ser jag att jag visst är en besinningslös ica-shoppare ;P

 1. Åh, jag blir alldeles tårögd. Vad underbart att ha en så fin och trygg relation till sin pappa. <3

 2. HAr missat en del inlägg men nu läst i kapp:) Hoppas att allt är bra, tänkte på ditt förra inlägg om att tråkiga saker hade hänt.
  Ialla fall det var fint skrivet om din far, jag är avundsjuk på att du kan skriva så. Jag vet inte varför men sånna ord som älska skulle vi aldrig säga till varandra i min familj, inte för att det inte är så men ja vi har aldrig visat känslor så, skulle jag göra det skulle nog alla svimma av chock:)haha

  Jo jag och min far var ute igår och vi hittade ett riktigt läskigt ställe, perfekt för spökfoto. Det spökar där nämligen oxå, det var en öde kyrkogård. Jättefin och spöklik. Väl värd att åka till fast det blir en del mil för dig då den ligger i Sillerud, värmland men om du är förbi åk in:)

 3. Det kändes som om du skrev om min pappa nästan 🙂
  Han är lika dan, en pajas! Där har jag mycket från honom. Och att gå ut och handla med honom t.ex. gud så mycket folk som stannar och småpratar, hälsar osv. haha!

  Hoppas du haft en bra helg!
  Kram

 4. Så himla fint! 🙂
  Känns som om du beskriver min pappa, också en sån typisk pajas som ska skämta med allt och alla och alltid blir stannad utav folk när man är med honom på stan. Så glad att jag fått hans pajassida! En klassisk scen i våran familj är att pappa fjantar sig, min storebror blir förbannad, mamma suckar och jag skrattar ihjäl mig...

 5. Jag vet inte om det beror på att jag ska ha mensen snart, men det där var så fint skrivet att jag började gråta!

 6. Så himla fint skrivet Elin. Jag blir glad när jag läser om dina känslor för din pappa, och när du beskriver honom.
  Min pappa finns tyvärr inte i mitt liv längre. Och när han fanns där var han ingen riktig pappa. Men jag saknar att ha en pappa. Och om jag fick önska mig en så skulle han vara precis som din. Som en pappa ska vara. En pappa som man faktiskt vill hylla på fars dag.

  Du är lyckligt lottad. Kram 🙂

 7. Du borde sätta ut en gråtvarning på det här inlägget! 😉 Eller så är det bara jag som är onormalt blödig.. he he. Himla fint i alla fall (: