Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Dagens magiska

Canon EOS 5d mark II + Canon EF 35/2,0 IS USM
 
 
Var tvungen att ta några snabba självporträtt med klänningen igår.
Hade bara en timme på mig, så skyndade mig som sjuttsingen! Tyvärr gick det inte att få igen dragkedjan på den, så jag fick sitta med öppen rygg... haha. Ja... här ser ni i alla fall hur fantastiskt jag har det med vita väggar hemma! Även om det till denna bilden kanske hade blivit mer effektfullt om de var mörkare, så att ljuset från boken hade framträtt mer. Men men, man kan väl läsa magiska böcker mitt på ljusa dagen också?!

Nu ska jag ge mig iväg in till Jönköping och fröken Pernilla Bolwede, som ska stå modell för mig med länningen idag. Kanske uppdaterar något på instagram under tiden vi fotar! 😀
 

43 comments on “Dagens magiska”

  1. Så fin bild. Verkligen magisk och proffsig. Du ser ut som en riktig modell. Jo, men den vita bakrunden passade, fick liksom en helhet till den "färgade boken" KRAM

  2. förgäves försöker jag få den här ljusa skira känslan i mina bilder, börja misstänka att mitt fasta 50 är ett måndagsexemplar. Ljussättning? Egen vitbalans? Efterarbetar du något? Glad om du vill svara, ser att du har galet många frågor under dina bilder, men.. det tyder ju på att du sätter avtryck!

  3. Jeg kommer fortsatt ikke over hvor utrolig vakker du er, og særlig med de sinnsykt fine øynene dine!! Du er som tatt rett ut av Ringenes Herre-filmene.... Kjempefint bilde!

  4. Gillar massor!! <3 Tycker att ljuset kom fram bra ändå, trots att det inte är mörkt! Det var fint att den var så ljus 🙂 Ditt hår passar till det ljusa 🙂

  5. Detta är första gången någonsin jag kommenterar något så här till en bloggerska - men jag bara måste lätta på hjärtat lite och säga: Sluta inte blogga.

    Jag är väldigt intresserad själv utav fotografering (foto-beroende) och din blogg är väldigt inspirerande måste jag säga. Intressant fakta och fina bilder!

    mvh Dannie