Påskdagen på konstrunda

51

Fotade med Sony RX1

Påsk innebär konstrunda för familjen Kero.
När jag berättar det så brukar jag få lite blandade reaktioner. Från ”Åh mysigt” till typ ”Öh.. okej, förlåt men det låter dötråkigt..”, haha. Det är faktiskt jättemysigt, men kanske mest för att det inte är hundra procent fokus på tavlorna hela tiden. Jag tycker om hela grejen runt omkring; fint väder, vårkänslor, massor av fotografering, fika, lantbutiker och såklart att vara med familjen. 
 
Nu ligger jag på sängen och har ett typiskt happy moment:
Uppbackad av en drös med kuddar… syrran sitter vid skrivbordet.. jag tittar på när solen sakta går ned bakom gardinen, samtidigt som Game of Thrones-musiken dundrar i högtalarna. För idag är det PREMIÄR av tredje säsongen! OMG! Det betyder att det inte är långt kvar innan jag får se… Som vi längtat!!!
 
Har ni någon påsktradition förresten?

51 responses to “Påskdagen på konstrunda

 1. Jag gick minsann i kyrkan idag (egentligen bara för att lyssna på min syster i kören)! Det blev genast trevligare när prästen började sjunga och han lät lite som Håkan Hellström… haha..
  Tycker du har fångat känslan med konstrunda, precis så är det ju! 🙂

  Fortsatt trevlig påsk!

 2. Åh vad mysigt! Tycker allting man gör tillsammans som familj är mysigt, vad det än är. Vi går på trav varje Långfredag 🙂

 3. Hejsan Elin, jag har läst din blogg ett bra tag nu och tycker den är superbra.
  Förut somsagt älskade du att fota träd och du ska veta att du är välidgt begåvad att fota mycket olika saker.
  De finaste korten du tar tycker jag är när du fotar blommor och natur.
  Fortsätt som du gör och glöm inte att du är grym på att fota, kramisar från en som älskar dina bilder och får bra insperation 🙂

 4. Min tradition är att vi ger påskäggen till varandra i familjen!! (KOMMENTERA MIN BLOGG JAG KOMMENTERAR ER TILLBAKA! ONEDIRECTION ÄGER, LÄS MIN BLOGG DAGLIGEN SSNÄLLA OCH KOMMENTERA SÅ LÄSER JAG DIN TILLBAKS! <3 LOVE) Jag älskar påsken!

 5. Härlig påsktradition! Har själv ingen men detdär låter som en bra idé! Kanske borde tipsa familjen till nästa år?

 6. Hej!
  När du fotar i butiker och så, frågar du innan om du får fota eller inte, för alltid när jag tar upp min kamera i en affär så tittar folk lite (väldigt) konstigt på mig? 😉

 7. Hej

  Använder du fortfarande din skinnjacka?

  Du får gärna sälja den till mig annars. =)

  Mvh

 8. Förstår det, men vilken härlig påskstning det måste skapa, "allt runt omkring" är ju det fina med traditioner:) tyvärr dåligt med dem här, speciellt sedan vi flyttade utomlands. Men skapar gärna nya:)

 9. Hej,

  Var är 4e bilden uppifrån tagen? Ser exakt likadant ut som ett område strax utanför Lund 🙂

 10. Åh så härlig tradition! 🙂 Lite av det bästa med påsken, alla får göra som de vill till större utsträckning mot jul och nyår! Våra traditioner är ge varandra påskägg med godis och sen vill jag gärna spendera extra mycket tid i kyrkan också 🙂

 11. hahaha, när jag såg första bilden så tänkte jag att mums vilken snygg kille, tänk om det är Elins nya flirt.. Sen kom den tredje bilden och jag insåg att det var din pappa…

 12. Heej! Du tar så fina bilder! Haha ja brukar aldrig kommentera på bloggar.. men Följt din blogg länge och du e stark allt som du går igenom! Bra att skriva om de på bloggen tycker jag, du liksom visar att du är mänsklig och att man inte ska skämmas! Skit bra!
  Jag har en annan fråga me! Tycker du fortfarande att den kameran som står som den bästa nybörjar-kameran stämmer? För jag ska köpa en isåfall hade jag tänkt!
  Kram!

 13. Hej Elin!
  Det är jag som är Karin ,som du pratade med på stationen i Skövde.
  Vill åter igen säga att din blogg är helt underbar!
  Började följa den runt 2008 och är en trogen läsare.
  Men jag vet inte varför jag inte har visat mig här tidigare.

  Älskar o se dina bilder från Skaraborgstrakten med alla mysiga ställen vi faktiskt har här. Speciellt med den årliga konstrundan som jag missade i år?! Hur kunde jag?
  Blev så varm i hjärtat när jag såg dina bilder när ni hade varit iväg på det. 😉

  Jag är från Falköping men studerar fotografi på Mullsjö folkhögskola.
  Shoppar på ditt jobb ganska ofta men har aldrig sett dig där 🙁 just vid de tillfällena.

  Har startat upp blogg/bloggar men får inte till de som jag vill ha de. Så nu för en kort stund använder mig av min Tumblr KSfoto.tumblr.com och min Instagram @Kakaoos så länge.

  Ha det superkul i Stockholm nu Elin! Ps. Tappa ingen mer korv på din vistelse i stora staden. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.