Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Slödag och Twilightöga

 
Den här dagen började fint med ett glas hemmagjord citrondricka,
under ett skuggande äppelträd i familjens mysiga utesoffa. Jag måste ställa klockan på nio på mornarna och kliva upp direkt, för att inte bli sådär jädrans slö - men idag blev jag det ändå. Mest troligt pga det där åskovädret som drog in med tunga moln för någon timme sen. Så ja.. nu ligger jag med datorn i knät och en varm och gossig katt intill höften.. och orkar inte göra någonting, medan syrran ligger och sover i rummet bredvid. Lagom pigga alltså!
 
Ska väl åka hem till Bankeryd snart och kommer väl ligga och underhålla
mig med Pinterest tills det är dags att sova..

23 comments on “Slödag och Twilightöga”

  1. Ja det är en sån dag idag. Var inte roligt väder att åka hem i idag. Och färgen på himlen här nere i jkpg uppmuntrar inte direkt heller :/ grått och tråkigt.
    Hoppas du får en bra dag ändå 🙂

  2. Har läst din blogg sen jag var ungefär 12 år, nu är jag 16. Hela din blogg är bara grym, dina teckningar, ditt sätt att skriva, dina video-bloggar och så klart bilderna! Jag har alltid varit intresserad av foto och så, men när jag började läsa din blogg så ökade verkligen intresset. Lyckades spara ihop till min första systemkamera för drygt ett år sen, det blev en canon eos 600d, som jag tycker funkar superb som första systemkamera!

    Men om jag ska komma till saken dååå, din blogg är verkligen inspirerande och helt klart min favoritblogg! Min enda riktiga blogg-idol är faktiskt du 🙂

  3. Idag såg jag dig!! Så skumt när man ser någon vars blogg man följt i evigheter haha. 😉 Du satt i din bil utanför ett fint gult hus här i Skara, har alltid misstänkt att det är din familjs hus när jag har gått förbi där, är det så? 😀

  4. Fin som alltid! Måste fråga.. Hur går det med skrivandet? Hur långt har du hunnit på boken? 😀
    Kram