Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Vikingen & Piraten - En sann historia

 
 
Jag står öga mot öga med Hanna.
"Du har mindre kläder än mig", säger hon överlägset.
"Vadå?", säger jag. "Jag har linne och mjukisar - du har t-shirt och mjukisar?".
Hon ser menande på mig; "..jag har strumpor också."
Det blixtrar till för min blick, när tävlingsinstinkten vaknar till liv. Utan att tänka slänger jag mig handlöst efter den ena strumpan som ligger på golvet, får på mig den och tar den andra i farten när jag glider över golvet. "HAH!", utbrister jag, när jag kommit på fötter igen, men Hanna känner sig inte hotad.
DÅ. Det är då jag inser att jag måste ta ytterligare ett steg för att faktiskt vinna - och hon hinner knappt blinka, innan jag ryckt åt mig luvtröjan från stolen och dragit på den, lika smidigt som en panter.
Sen är det igång. Hanna rycker åt sig min halsduk från golvet, jag tar stråhatten och sjalen.. filten.. Hanna har redan satt kurs mot hallen och jag inser att hon är på väg mot guldgruvan - jag följer efter! Efter 30 sekunder är krokarna länsade på jackor och vi rör oss med 500% speed genom lägenheten och plockar på oss allt som kommer i vår väg. Rätt som det är, så står vi i trapphuset: Vikingen och piraten. Och frågan är.. vem som egentligen vann?
 

HANNA: Pyamas, mjukisbyxor, benskydd, skärp, stövlar, raggsockar, strumpor, sjal, Sverige-hatt, snytpapper, sax, 2 pennor, choklad, nackstöd, filt, afrikanskt fat, postenjacka, 2 halsdukar, kofta, vinterjacka, morgonrock, cowboy-hatt, mössa & blommor.

ELIN: Strumpor, linne, mjukisbyxor, luvtröja, 3 sjalar, 2 filtar, 2 halsdukar, leggings, stråhatt, fototröja, jacka, posten-fleece, kappa, benvärmare, lovikkavantar, 2 pälsmössor, gosedjurskatt, hörlurar, hårspray, puderborste, PerMoberg-bok, skohorn, travtidning & skridskor.

 

WIN WIN WIN!

39 comments on “Vikingen & Piraten - En sann historia”

  1. Haha! Ni verkar verkligen ha en riktigt härlig gemenskap i din familj. Det är så fint, (och roligt!) att se! <3

  2. ÅÅh, jag orkar inte!! Ni är för roliga! Tack, Elin för ett gott skratt XD Det behövde jag!

  3. Asså hahaha va roliga ni är!!:D Hur tusan kan man för det första få det till en tävling vem som har mest kläder och för det andra sekunden efter börja tävla på allvar om vem som får på sig mest och genomsöka lägenheten efter ALLT möjligt att ta på sig hahaha va underbara ni är!:D