Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Hej sjuk tjej

 
 
Alltså åååååh jag orkar inte. Sjuk igen. Feber. Hosta. Tja.
Hela familjen dessutom, men folk börjar komma på benen nu - halleluja.
Man blir ju typ deprimerad när man ligger där på madrassen och inga positioner är sköna, det värker i hela kroppen, man fryser och svettas samtidigt, kuddarna är typ stenhårda och när man öppnar munnen så har man en slemhinna tvärs över gapet. Mysigt. För någon dag sedana kunde jag blåsa bubblor av slemmet mot min egen spegelbild. Underhållning delux.

Nu ska jag sova. Hejdå.

62 comments on “Hej sjuk tjej”

 1. haha, blåsa bubblor av slemmet, du är rolig du fast du är sjuk, hihi Krya på dig!!
  Och superfina bilder förresten, sååå härliga färger!!!

 2. Krya på dig!

  Ville bara berätta att jag tycker att du är en otroligt duktig fotograf och bloggare.
  Jag följer inte många, men dig följer jag regelbundet.
  Jag blir alltid lika glad av att klicka mig in på din blogg.

  Du lyckas alltid fånga det intressanta i bilder och du uttrycker dig alltid bra i din text!

  Jag avslutar min kommentar på samma sätt som jag inledde den, krya på dig!

 3. Många som är sjuka nu 🙁 Har en sjukling här hemma jag tar hand om. Krya på dig!

 4. Hej! Jag tänkte gå rakt på sak här nu: jag är en glad amatörfotograf som fotograferar med en canon eos 600d. Jag har använt standrardobjektivet man får med kameran från början (det följde med min 400d när jag fick den 2006, så objektivet har varit med en hel del). I lördags natt när jag kom hem från en utekväll var jag så enormt galet klantig att jag bara vill skjuta mig själv i huvudet typ. Jag tappade kameran med objektiv och allt i golvet och tack och lov klarade sig kameran, men objektivet gick sönder. Nu varken fokuserar det rätt eller någonting och jag är förtvivlad. Måste givetvis köpa nytt, och nu till frågan: vilket objektiv skulle du rekommendera? Jag använder kameran som mest till att fota proträtt, familjebilder, bloggbilder, outfitbilder, "produktbilder" osv, dvs jag behöver ett normalzoomobjektiv. De jag tittat på är Tamron AF Di II SP 17-50/2,8 XR, Sigma AF17-70/2.8-4 DC OS HSM CAN, Tamron AF 28-75/2,8 XR DI Canon, Sigma AF 18-200 f/3,5-6,3 II DC OS samt Canon EF 50MM 1.4 USM, men du kanske har något bättre i tankarna? Jag vill såklart ha så mycket som möjligt för pengarna, men har inte råd med objektiv över 4000 kronor. Kan du inte lista några objektiv du skulle kunna rekommendera och lite plus/minus med dem? Jag hade verkligen uppskattat hjälpen!

  /mvh klantig amatör

  1. Hej, eftersom jag är sjuk så orkar jag inte göra någon detaljerad lista, men jag rekommenderar antingen ett Sigma 30/1,4, som är en go brännvidd för all typ av vardagsfotografering, porträtt mm. Vill du hellre ha en zoom så fillar jag både Tamron 17-50/2,8 och Tamron 28-75/2,8 🙂

 5. Samma för mig. Jag var förkyld vid jul och sen var jag frisk en vecka tills jag efter nyår fick jobbig hosta så jag trodde halsen skulle gå sönder helt. För en vecka sen slog en ny förkylning med feber ut på min sambo och jag försökte hålla mig undan. Dock kom jag hem på natten mellan fre/lör efter en utekväll och la mig i sängen och huttrade tills jag några timmar senare vaknade supervarm och insåg att jamenvisst..jag har feber... Så tredje förkylningen sen i jul 🙁 IT SUCKS! x( Krya på dig kompis =)

 6. Nää, ni oxå! Många som är sjuka nu. Jag låg ju i julas jag så jag hoppas jag gjort mitt..krya på,dig!

 7. verkar som att alla är sjuka nu. du e inte ensam. Jag har varit halvsjuk i 4-6 veckor i omgångar. Så jävla trist..

 8. Hej! Just nu pågår en tävling på min blogg där du kan vinna ett valfritt mobiltillbehör från Fashion27. Var gärna med och delta! 🙂

 9. Jag är också sjuk :/ Sjukt jobbigt! Speciellt när man har massor i skolan 🙁
  Du får ta och krya på dig! Super fina bilder också <3

 10. Spontan tanke när jag såg dina bilder: Det ser ut som de är doppade i salt eller socker, på det sätt man gör för att dekorera glaskanter.

  Krya på dig! Skönt att höra att du har humorn i behåll, men tur att du inte blåser bubblor med näsan.